Mitä tietoa etsit?

VERKKOVERTAISTREFFIT: Anafylaksialasten vanhemmat

9.2.2022

Onko teidän perheessä anafylaksialapsi? Pelottaako lapsen anafylaksiaristi? Onko sinulla kokemusta anafylaksian kanssa elämisestä? 

Tule mukaan keskiviikkona 9.2.2021 klo 18-19.30 vertaistreffeille juttelemaan anafylaksiasta. Treffit on suunnattu erityisesti anafylaksialasten vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille.

Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet vertaisten ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen pääsee ääneen ja näkyy muille. Varmista siis, että käyttämäsi laitteen mikrofoni ja video toimivat.

Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Verkkovertaistreffit vetää Allergia-, iho- ja astmaliiton koulutettu vapaaehtoinen.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiinsa muutama päivä ennen tapahtumaa. Muista laittaa verkkovertaistreffit omaan kalenteriisi ja varmista, että sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tapaamaan muita vertaisia!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Paula Lehtomäki, paula.lehtomaki@allergia.fi

ps. Oletko jo huomannut 10.2. pidettävän Anafylaksia-illan,  jossa saat tietoa mm. siitä, miten toimia, jotta anafylaksian riski olisi mahdollisimman pieni ja miten toimia jos vahinko käykin ja anafylaksia tulee?

Sivua päivitetty: 31.1.2022