Aikuisille verkossa

Aikuisille verkossa

Verkkokurssit ovat kestoltaan kolmen – kahdeksan viikon mittaisia ja ne toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkokurssialustalla. Kurssille osallistuminen ei edellytä asennuksia työpöydälle tai vaadi selaimen lisäosia, vaan voit osallistua niille helposti internet-selaimella. Osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, joka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille. 

Verkkokurssit sisältävät asiantuntija-alustuksia, monipuolisia tehtäviä sekä vertaiskeskustelua. Verkkokursseille voit osallistua kotoa käsin, juuri silloin, kun se sinulle sopii. Kurssien tehtäviä ei ole sidottu tiettyihin aikatauluihin, joten ne sopivat myös vuorotyötä tekeville. Viikottaisiin tehtäviin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on kuitenkin hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. 

Verkkokursseille valitaan hakijoiden joukosta noin 30 kurssilaista. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia, eikä niille hakeminen edellytä liiton jäsenyyttä. 

Sivua päivitetty: 2.3.2023