Sidekick Atopia -hyvinvointiohjelma

Uusi Sidekick-hyvinvointiohjelma atooppisen ihon hoitoon

Sidekick on 26 viikon pituinen suomenkielinen ohjelma, joka auttaa atooppisen ihottuman kanssa eläviä ottamaan askelia kohti hyvää oloa.

Älypuhelimeen ladattavassa maksuttomassa sovelluksessa muun muassa kohennetaan hyvinvointia hauskoja ja mukaansatempaavia tehtäviä tehden, seurataan terveyttä ja hyödynnetään inspiroivia kuntoilu- ja mindfulness-työkaluja.

Jokainen käyttäjä voi suorittaa Sidekick-ohjelman omaan tahtiinsa ja omalla tavallaan. Ensimmäiset neljä viikkoa keskittyvät atooppiseen ihottumaan. Sen jälkeen sovelluksen käyttäjä voi valita työkalusta itselleen sopivat ominaisuudet ja kategoriat, kuten unen, ravinnon, henkisen hyvinvoinnin ja fyysisen aktiivisuuden.

Työkalun yksi valittavista ominaisuuksista on oireiden kirjaaminen, joka auttaa laukaisevien tekijöiden tunnistamisessa ja sairauden etenemisen seuraamisessa.

Elämä atooppisen ihottuman kanssa voi olla ajoittain hyvin raskasta ja erityisesti pahenemisvaiheiden kanssa selviäminen vaikeaa. Hyvinvointisovelluksen päämäärä on saada atopiaa sairastavaa hallitsemaan paremmin sairauttaan, estää kutina-raapimiskierteitä sekä edistää parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Lataa sovellus ja tutustu Sidekickiin jo tänään!

Lataa tästä maksuton suomenkielinen Sidekick-sovellus

Jos sinulla on jo sovellus, voit antaa pääsykoodin adffit2 aloittaaksesi.

QR-koodi sovellukseen:

Katso Sidekick Atopia -sovelluksen esittely

Katso Janican kokemuksia Sidekick Atopiasta

Sidekick-sovelluksen kehitystiimiin kuuluu lääkäreitä, psykologeja, tutkijoita ja kroonisten sairauksien kanssa eläviä henkilöitä. Sovellus on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton sekä Pfizerin kanssa.

Sivua päivitetty: 22.11.2023