Tule mukaan

Tule mukaan

Tule mukaan vapaaehtoiseksi, vertaistukihenkilöksi tai vaikka somelähettilääksi.

Järjestämme monipuolista toimintaa kursseista vertaistukiryhmiin ja tuetuista lomista 

Vapaaehtoisuus järjestössä on mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa. Voit tehdä yksittäisen pienen jutun, kuten viedä neuvolaan oppaita ja lehtiä, tai sitoutua pidemmäksi aikaa, vaikka vuodeksi vetämään vertaisryhmää.

Vertaistukea on tarjolla monenlaista, niin kasvokkain kuin verkossa. Tule mukaan esimerkiksi Facebook-ryhmiimme tai pop-up vertaistreffeille

Vertaistreffit ovat matalan kynnyksen mahdollisuus tulla tunniksi vaihtamaan kokemuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta. Katso treffikalenteri ja tule rohkeasti mukaan!

Harvinaistoiminta palvelee harvinaisia ihotauteja sairastavia, heidän läheisiään sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Kokemustoimijat jakavat tietoa ammattilaisille ja osallistuvat esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Allergia-, iho- ja astmaliitolla on tällä hetkellä jo 17 koulutettua kokemustoimijaa, jotka vievät allergoita, astmaa ja eri ihosairauksia sairastavien asioita eteenpäin!

Somelähettiläänä voit viedä eteenpäin viestiä sinulle tärkeistä asioista, jotka liittyvät allergiaan, astmaan, atooppiseen ihottumaan tai ihon harvinaissairauteen. Saat perehdytyksen tehtävään ja mahtavan somelähettiläiden yhteisön tueksesi.

Tuetut lomat antavat mahdollisuuden saada tauko arjesta, virkistyä ja saada vertaistukea.

Sivua päivitetty: 24.10.2023