Mitä tietoa etsit?
Kampanjat ja teemapäivät

Kampanjat ja teemapäivät

Tule mukaan viettämän kanssamme Allergiaviikkoa, Ihoviikkoa ja teemapäiviä ympäri vuoden!

Allergiaviikko

Allergiaviikko on jokakeväinen kampanja, jossa teemana on siitepöly. Allergiaviikkoa vietetään maaliskuun lopussa, ensi vuonna  21.-27.3.2022. Teemana on siitepölyallergia. Kampanja järjestetään yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa lopussa. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

Allergiaviikko

Astmatietoviikko

Astmaviikkoa vietetään  vuonna 2022 kansainvälisen astmapäivän (5.5.) ympärillä eli 2.-8.5.2022. Astmaviikolla halutaan tavoittaa erityisesti astmalasten vanhempia ja muistuttaa heitä hoitamaan lapsen astmaa hyvin. Lisätietoja tulossa lähemänä tapahtumaa.

Ihoviikko

Ihoviikko on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton jokavuotinen kampanja ihon hyvinvoinnin puolesta ja tietoisuuden lisäämiseksi ihosairaukista. Seuraavan kerran Ihoviikkoa vietetään 7.-13.11.2022. Lisätietoja tulossa lähemänä tapahtumaa.

Ihoviikko 2021

Muut teemapäivät

Olemme vuosittain mukana viettämässä mm. 112-päivää, helmikuun lopussa vietetävää Harvinaisten päivää, 5.5. Astmapäivää, 14.9. Atopiapäivää, 1.10. Urtikariapäivää, 13.10. Ruoka-allergiapäivää ja monia muita kansallisia ja kansainvälisiä teemapäiviä.

Lisätietoja tapahtumakalenterissamme. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet kaikista teemapäivistämme!

Tapahtumakalenteri

Sivua päivitetty: 28.1.2022