Kurssit

Kurssit

Järjestämme vuosittain kursseja allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastaville sekä vaikean palovamman kokeneille. Haut kaikille vuoden 2024 kursseille avautuvat tammikuun loppuun mennessä.

Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia, saadaan vertaistukea ja virkistytään. Kurssit järjestetään STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella ja ovat osallistujille maksuttomia.

Kurssit on tarkoitettu allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastaville sekä palovamman kokeneille. Perhekurssit on tarkoitettu koko perheelle tai isovanhemmat voivat osallistua kurssille lapsen kanssa. Nuorten ja aikuisten kursseille haetaan yksilönä, mutta tietyille kursseille voi osallistua läheisen kanssa. Henkilökohtaisen avustajan mukaantulo kurssille on mahdollista. 

Kursseilla on tietopainotteista ohjelmaa sekä keskustelu-, rentoutus- ja liikuntaryhmiä. Kursseilla tapaa muita allergiaa, astmaa tai ihon sairautta sairastavia. Kurssit tarjoavat mahdollisuuden irtaantua arjesta, ja ohjelma pyritään muokkaamaan hakijoiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. 

Tutustu vuoden 2024 kurssitarjontaan: Kurssikalenteri 2024 

Lataa itsellesi vuoden 2024 kurssiopas: Kurssiopas 2024

Siirry kurssitarjontaan

Sivua päivitetty: 30.1.2024