Materiaalipankki

Materiaalipankki

Tuotamme jatkuvasti oppaita, julisteita ja muuta materiaalia vapaaseen käyttöön. Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa myös liiton lehden.

Voit tilata painettuja oppaitamme, julisteita ja muita painettuja aineistoja tilausjärjestelmästämme. Painotuotteet ovat ilmaisia ja tilaaja maksaa ainoastaan tilaamiensa tuotteiden postituskulut. Mikäli tilaat ainoastaan yhden painotuotteen, voit tilata sen ilmaiseksi osoitteesta jasenet@allergia.fi Tulostettavat pdf-tiedostot löydät Oppaat ja Tulostettava aineistot -sivuilta.

Liiton jäsenyhdistykset voivat tilata painotuotteita maksutta kaksi kertaa vuodessa erillisellä tilauslomakkeella (tammi–helmikuussa ja elo–syyskuussa). Linkki erilliseen lomakkeeseen lähetetään yhdistyksiin sähköpostilla. 


Allergia, Iho & Astma -lehti

Allergia, Iho & Astma on Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenlehti ja arvostettu asiantuntijalehti. Saat lehden jäsenetuna. Liiton jäsenmaksu 27 euroa sisältää lehden vuosikerran. Liity jäseneksi, niin saat lehden suoraan kotiin.

Muut kuin liiton jäsenet voivat tilata lehteä osoitteesta lehtitilaus@allergia.fi. Lehden kestotilaus on 35 euroa. Määräaikaistilaukset ja tilaukset ulkomaille maksavat 42 euroa.

Tutustu Allergia, Iho & Astma -lehteen


Julisteet

Painettuja julisteitamme voi tilata tilausjärjestelmästämme. Esimerkiksi suosittu Tuoksutko liikaa -julisteemme (A4) on hyvä muistutus julkisissa tiloissa kohtuullisesta tuoksujen käytöstä. Julisteidemme (A4) pdf-versiot löytyvät tulostettavat aineistot -sivulta.


Oppaat

Maksuttomat allergia-, iho- ja astmaoppaamme ovat alan asiantuntijoiden kirjoittamia laadukkaita tietopaketteja. Oppaistamme saat ajantasaista tietoa ja käytännön neuvoja. Voit tilata painetut oppaamme tilausjärjestelmästämme tai ladata tulostettavien oppaiden pdf-versiot Oppaat-sivulta.


Podcastit

Aijaa! -podcastissa ääneen pääsevät kuntoutussuunnittelija Marjo Tähtinen ja verkkotoiminnan suunnittelija Anu Sauliala. He jakavat ajatuksiaan siitä, miten sairaus vaikuttaa elämään, oli kyse ulkonäöstä, parisuhteesta, rahasta, stressistä tai juhlista. Kuuntele jaksot podcast-kirjastosta.


Videot

Allergian, ihon ja astman hoidossa opastavat videomme löydät videopankista.

Sivua päivitetty: 8.4.2024