Vertaistreffit

Vertaistreffit

"Keskustelu oli lämminhenkistä ja siitä jäi erittäin hyvä fiilis. Olen vieläkin ihan täpinöissäni. Olemme keskustelleet somessa, mutta kyllä nyt tuntuu että vertaistuki nousi seuraavalle tasolle."

Tule tunniksi vaihtamaan kokemuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta!

Vertaistreffit ovat avoimia kohtaamispaikkoja kaikille, jotka haluavat vaihtaa ajatuksia muiden samaa sairautta tai samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vertaisterffejä järjestetään kasvotusten ja virtuaalisesti. Kasvotusten vertaistreffit voivat olla vaikka kaupungin ihanimmassa kahvilassa, kirjaston kokoushuoneessa tai lähiluonnossa. Virtuaalisille vertaistreffeille voi osallistua mistä vaan, vaikka omalta kotisohvalta tai lenkkipolulta esim. Teamsin tai GoogleMeetsin kautta.

Katso kalenterista seuraavat treffit ja ilmoittaudu mukaan!

Vertaistreffikalenteri

Ryhdy vertaistreffien vetäjäksi

Vertaistreffit järjestetään pääosin vapaaehtoisten voimin. Jos haluat olla mukana jakamassa vertaiskokemuksia, tule Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoiseksi. Pienellä panostuksella teet paljon hyvää. 

Otamme uusia vapaaehtoisia mukaan jatkuvasti eli jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä: paula.lehtomaki@allergia.fi. 

Vapaaehtoisena voit vaikuttaa siihen, että allergisten, astmaa ja ihotautia sairastavien tai palovamman kokeneiden arki olisi himpun verran helpompaa.

 

Lataa vertaistreffien järjestäjän ohjeet pdf-tiedostona
 

Vertaistreffien järjestäjän materiaalit:

Jäikö joku asia mietityttämään? Kaipaatko ideoita tai apua vertaistreffien järjestämiseen?

Ota yhteyttä Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantija Paula Lehtomäkeen paula.lehtomaki@allergia.fi.

Sivua päivitetty: 31.7.2023