Mitä tietoa etsit?
Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö

Yhdessä voimme tehdä enemmän yhteisen kohderyhmämme hyväksi. Voimme sopia juuri teidän yrityksellenne sopivasta yhteistyömuodosta.

Kampanjayhteistyö

Haluatko puhua kanssamme hyvän asian puolesta? Eri kokoisilla yhteistyöpaketeilla olet mukana mahdollistamassa hyvää arkea kohderyhmällemme. Yhteistyön avulla tavoitamme kohderyhmiä, jotka ovat tärkeitä niin yrityksellenne kuin järjestöllemme. Olemalla mukana toiminnassamme saatte tukea omille arvoillenne.

Yritysyhteistyöstä tehdään 1-3-vuotinen sopimus, joka kohdennetaan kampanjoihimme ja teemapäiviimme. Sopimuksen sisältö tarkentuu teidän mielenkiintonne ja tavoitteidenne mukaan. Yrityksenne saa näkyvyyttä valittujen kampanjoiden ja teemapäivien yhteydessä.
 

Vaikuttamisyhteistyö

Yhdessä olemme enemmän - tule kanssamme muuttamaan maailmaa. Vaikuttamisyhteistyö on pitkäjänteistä yhteistyötä, jossa pyrimme edistämään yrityksenne ja järjestömme yhteistä asiaa yhteiskunnassa. 

Vaikuttamisyhteistyön sisällöistä sovitaan tapauskohtaisesti. Yhteistyöstä laaditaan vuosisopimus. Osapuolet tarjoavat toisilleen asiantuntija-apua tai työntekijäresursseja. Hankkeessa voi olla mukana useampia toimijoita.
 

Kiinnostaako yhteistyö? Ota yhteyttä!

Laita viestiä tai soita kehitysjohtaja Sirpa Pajuselle, sirpa.pajunen@allergia.fi, puh. 050 408 7335 tai ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella.

Yhteistyössä noudatamme eettisiä periaatteita

  • Järjestömme säilyttää kaikissa tilanteissa riippumattomuutensa ja itsemääräämisoikeutensa.
  • Toimimme eri yhteistyökumppaneiden kanssa tasapuolisesti ja puolueettomasti.
  • Yhteistyö perustuu avoimuudelle ja on julkista.
  • Yhteistyössä lääkeyritysten kanssa edellytämme, että yritys noudattaa lääkemainontaa koskevia säädöksiä.
  • Yksittäisiä tuotteita koskevassa yhteistyössä asiantuntijamme hyväksyvät tai hylkäävät yhteistyön edellytykset.
  • Kaikilta yhteistyökumppaneilta edellytetään ihmisoikeuksien ja ihmisten perusoikeuksien kunnioittamista sekä luonnonvaroja säästävien ja kestävää kehitystä edistävien periaatteiden noudattamista.
  • Emme tee yhteistyötä terveyttä vaarantavia tuotteita, kuten tupakkaa tai alkoholia valmistavian yritysten kanssa.
  • Molempien osapuolten nimen ja logon käytöstä on sovittava erikseen. Samoin on erikseen sovittava yrityksen yhteistyöhön liittyvästä mahdollisesta mainonnasta ja viestistä.

Lataa yritysyhteistyön eettiset ohjeet (PDF)

Sivua päivitetty: 26.10.2020