Mitä tietoa etsit?
Lahjoita

Lahjoita

Tue toimintaamme - tee lahjoitus!

Anna hyvä arki - tutustu lahjoituskohteisiimme

Järjestötyömme suureksi avuksi on yksityishenkilöiden ja yritysten tuki. Lahjoitusten avulla ajamme allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastavien etuja valtakunnallisesti.

Kerättyjen varojen avulla pyritään tuomaan erityisesti lapset ja lapsiperheet allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia tukevan toiminnan ja tiedon äärelle. Kerättyjen varojen avulla toteutettu tuki suunnataan mm. allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia sairastavien lapsien ensitietopaketteihin, allergiainfopaketteihin ja vertaistukeen. Lisäksi varoja voidaan käyttää järjestötoimintaan järjestämällä liikuntatoimintaa, viestintää, neuvontaa, koulutusta, kuntoutustoimintaa, tutkimusta sekä tämän toiminnan ja tukemisen kehittämistä.

Voit tehdä lahjoituksen kätevästi lahjoituslomakkeella >> 

LAHJOITUSTILI: FI96 8000 1901 7904 45 

 • Merkkipäivälahjoitus
  • Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa tärkeä merkkipäivä? Voit pyytää ystäviäsi kukkien ja lahjojen sijaista lahjoittamaan juhlapäivänäsi tukensa Allergia-, iho- ja astmaliiton toimintaan. Lähetämme lämpimät kiitokset kaikille merkkipäivälahjoittajille! 
 • Testamenttilahjoitus
  • Tekemällä testamentin voit jo elinaikanasi päättää miten omaisuutesi käytetään. Ohjaamalla varat järjestömme työhön voit huolehtia sinulle tärkeiden asioiden edistämisestä poismenosi jälkeen. Pienikin lahjoitus on suureksi avuksi monelle sairastavalle. Tarvittaessa saat apua testamentin tekemiseen ja ohjaamiseen tloiminnassamme haluamallasi tavalla. 
 • Säännöllinen kuukausilahjoitus
  • Kuukausilahjoittajana olet mukana tukemassa tärkeää arkityötä ja mahdollistamassa mm.vertaistukea. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä milloin vaan ja haluamallasi summalla. Lisätietoja lahjoitusmahdollisuuksista annamme mielellämme. 
 • Kertalahjoitus
  • Onko elämässäsi tilanne, että haluaisit antaa kertalahjoituksen tärkeään terveysjärjestötyöhön ja olla mukana parantamassa allergiaa, erilaisia ihosairauksia tai astmaa sairastavien elämänlaatua? Tehdään yhdessä tekoja hyvinvoinnin kasvattamiseksi. Kerro ajatuksesi meille, me ehdotamme sinulle toimintamallin. 
 • Joululahjoitus ja yritysten tuki
  • Tee hyvä teko ja ohjaa joulukortteihin varatut varat järjestötyömme pariin. Joulu on muistamisen aikaa ja yhteistyöllä voimme viestiä omissa kanavissamme mahdollistamastanne tuesta jäsenillemme. Yritysten lahjoitukset ovat meille tärkeä tuki, niiden avulla mahdollistetaan tekoja, joilla voi olla suuri vaikutus ihmisten arkeen. Pieni teko, suuri ilo! 

Lahjoitusasioissa ota ystävällisesti yhteys viestintä- ja kumppanuusjohtajaan, Niki Malmros, puh. 040-5255982, sähköposti etunimi.sukunimi@allergia.fi

Sydämellinen kiitos lahjoituksestanne!

Rahankeräysluvan numero on RA/2018/1161, lupa voimassa 1.12.2018 - 30.11.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Rahankeräysluvan saaja Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry. Rahankeräysluvan myöntäjä Poliisihallitus. 

Sivua päivitetty: 20.1.2021