Tue toimintaamme

Tue toimintaamme

Järjestötyömme suureksi avuksi on yksityishenkilöiden ja yritysten tuki. Voit olla mukana tukemassa toimintaa ja ajaa allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastavien etuja valtakunnallisesti.

Saatujen tukien avulla pyritään auttamaan allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia samaan tietoa ja tukea arkeensa. Saadut tuet suunnataan mm. allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia sairastavien lapsien ensitietopaketteihin, allergiainfopaketteihin ja vertaistukeen. Lisäksi saatuja tukia voidaan käyttää järjestötoimintaan järjestämällä liikuntatoimintaa, viestintää, neuvontaa, koulutusta, kuntoutustoimintaa ja tutkimusta. Haluessasi voit määritellä kohteen, johon tuki tulee käyttää. Esimerkkejä, miten halutessasi voit tukea toimintaamme: 

 • Merkkipäivät
  • Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa tärkeä merkkipäivä? Voit pyytää ystäviäsi kukkien ja lahjojen sijaista lahjoittamaan juhlapäivänäsi tukensa Allergia-, iho- ja astmaliiton toimintaan.
 • Testamentti
  • Tekemällä testamentin voit jo elinaikanasi päättää miten omaisuutesi käytetään. Ohjaamalla varat järjestömme työhön voit huolehtia sinulle tärkeiden asioiden edistämisestä poismenosi jälkeen. Pienikin tuki on suureksi avuksi monelle sairastavalle. Tarvittaessa saat apua testamentin tekemiseen ja ohjaamiseen tloiminnassamme haluamallasi tavalla. 
 • Säännöllinen tuki kuukausittain
  • Kuukausitukijana voit olla mukana tukemassa tärkeää arkityötä ja mahdollistamassa mm.vertaistukea. Kuukausitukijaksi voit ryhtyä milloin vaan ja haluamallasi summalla. Lisätietoja mahdollisuuksista annamme mielellämme. 
 • Kertaluonteinen tuki
  • Onko elämässäsi tilanne, että haluaisit tukea toimintaamme kertaluonteisesti ja olla mukana parantamassa allergiaa, erilaisia ihosairauksia tai astmaa sairastavien elämänlaatua? Tehdään yhdessä tekoja hyvinvoinnin kasvattamiseksi. Kerro ajatuksesi meille, me ehdotamme sinulle toimintamallin. 
 • Joulukortit ja yritysten tuki
  • Tee hyvä teko ja ohjaa joulukortteihin varatut varat järjestötyömme pariin. Joulu on muistamisen aikaa ja yhteistyöllä voimme viestiä omissa kanavissamme mahdollistamastanne tuesta jäsenillemme. Yritysten tueet ovat meille tärkeä tuki, niiden avulla mahdollistetaan tekoja, joilla voi olla suuri vaikutus ihmisten arkeen. Pieni teko, suuri ilo! 

Lisätietoja tue toimintaamme -mahdollisuuksista saat viestintä- ja kumppanuuspäälliköltä, Niki Malmros, puh. 040-5255982, sähköposti etunimi.sukunimi@allergia.fi

Sydämellinen kiitos yhteistyöstä!

Sivua päivitetty: 12.9.2022