Tue toimintaamme

Tue toimintaamme

Yksityishenkilöiden ja yritysten tuki on merkittävä apu järjestötyöllemme. Voit olla mukana tukemassa toimintaamme ja ajaa allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastavien etuja valtakunnallisesti testamenttilahjoituksella.

Saatujen testamenttilahjoitusten avulla pyrimme auttamaan allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia samaan tietoa ja tukea arkeensa. Saadut tuet suuntaamme mm. allergiaa, astmaa ja eri ihosairauksia sairastavien lapsien ensitietopaketteihin, allergiainfopaketteihin ja vertaistukeen. Lisäksi voimme käyttää niitä järjestötoimintaan: liikuntatoimintaan, viestintään, neuvontaan, koulutukseen, kuntoutustoimintaan ja tutkimukseen. Haluessasi voit määritellä kohteen, johon testamenttilahjoitus tulee käyttää. 

  • Testamentti
    • Tekemällä testamentin voit jo elinaikanasi päättää miten omaisuutesi käytetään. Ohjaamalla varat järjestömme työhön voit huolehtia sinulle tärkeiden asioiden edistämisestä poismenosi jälkeen. Pienikin tuki on suureksi avuksi monelle sairastavalle.

Lisätietoja saat viestintä- ja kumppanuuspäälliköltä, Niki Malmrosilta, puh. 040-5255982, sähköposti etunimi.sukunimi@allergia.fi

Sydämellinen kiitos yhteistyöstä!

Sivua päivitetty: 16.8.2023