Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksiailta

10.2.2022 Verkko

to 10.2. klo 18.00-19.30 

Oletko isovanhempi anafylaksialapselle? Tai oletko anafylaksialapsen vanhempi? Haluaisitko saada käytännön vinkkejä anafylaksialapsen kanssa toimimiseen? Miten toimia, jotta anafylaksian riski olisi mahdollisimman pieni ja miten toimia jos vahinko käykin ja anafylaksia tulee? Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan Anafylaksiailtaan, joka järjestetään 112-päivän aattona! Ilta järjestetään verkossa, joten voit osallistua vaikka kotisohvalta käsin.

Anafylaksiailta on tarkoitettu anafylaksialapsen isovanhemmille ja vanhemmille tai muille anafylaksialapsen läheisille kuten kummeille, naapureille, lastenhoitajille tai harrastuksen ohjaajille.

Ohjelma

  • Tervetuloa
  • Anafylaksia-luento, Tanja Utriainen, sairaanhoitaja
  • Adrenaliinin säilyttäminen ja pistäminen, asiantuntija Katariina Ijäs, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Anafylaksialapsen isovanhempana -kokemuspuheenvuoro, anafylaksialapsen isovanhempi Kati
  • Mitä kaikkea anafylaksiaperheille on tarjolla, verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Anafylaksiailta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Anafylaksiailtaan ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla to 10.2. klo 18.00 tätä linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Illan aikana ei ole tarpeen pitää päällä sinun videokameraa tai mikkiä, voit esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin kautta.

Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto

Huomaa myös anafylaksialasten vanhempien ja läheisten verkkovertaistreffit ke 9.2. klo 18-19.30. Ilmoittaudu mukaan tästä! Osallistujamäärä on rajoitettu!

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/343532780948403/
Lisätietoja tapahtumasta: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija anu.sauliala@allergia.fi
Lisätietoa anafylaksiasta: www.allergia.fi/anafylaksia

Sivua päivitetty: 8.2.2022