Päivitä jäsentietosi

Päivitä jäsentietosi

Ovatko tietosi muuttuneet? Voit päivittää jäsentietosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jasenet@allergia.fi.

Jäsenrekisterimme lomailee 28.7.2019 asti. Voit laittaa viestiä myös kesän aikana, mutta ne käsitellään vasta 29.7. alkaen. Rentouttavaa kesää!

Yhteystietojen muutos (jäsenet)

Miksi kysymme näitä tietoja?

Toivomme jäsentemme pitävän yhteystietonsa ajantasalla, saadaksemme välitettyä paremmin tietoa tapahtumista ja toiminnastamme jäsenillemme.

Lähetämme suurimman osan tiedotteistamme sähköpostitse, joten saadaksesi ne tarvitsemme voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Osan tiedotteistamme ja esimerkiksi lehden lähetämme postitse, joten niiden saamiseksi katuosoitteen päivittäminen on tärkeää. Tieto syntymäajasta on tärkeää, jotta eri ikäluokkiin kuuluvat henkilöt saavat täsmätietoa heitä koskevista tapahtumista. Diagnoositiedon kertominen on vapaaehtoista, mutta sen ilmoittaminen auttaa meitä palvelemaan eri ryhmiä paremmin ja kohdentamaan tiedottamistamme tehokkaammin asiaankuuluville jäsenille.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin. Vain liitto ja liiton jäsenyhdistykset käyttävät näitä tietoja.