Mobiilijäsenkortti


Tiesitkö, että nyt voit saada jäsenkorttisi myös älypuhelimeesi?

Jäsenet ovat aiemmin saaneet vuoden ensimmäisen Allergia, Iho & Astma -lehden mukana oman jäsenkorttinsa. Perinteisen paperikortin sijasta suosittelemme ottamaan käyttöön mobiilisovelluksen, jonka avulla saat itsellesi mobiilijäsenkortin. Näin kortti kulkee helposti matkassa! Mikäli tarvitset paperista jäsenkorttia, laitathan pyynnön osoitteeseen jasenet@allergia.fi.

Mobiilijäsenkortti löytyy älypuhelinten sovelluskaupasta nimellä "Allergia-, iho- ja astmaliitto". Mobiilisovelluksesta löydät omien tietojesi lisäksi näppärästi muun muassa oman jäsenyhdistyksesi yhteystiedot, tapahtumat, uutiset ja jäsenedut. Nyt kannattaa ladata sovellus myös omaan puhelimeen, sillä arvomme 15.12 kaikkien ladanneiden kesken Kånken -repun, joka sisältää Allergia-, iho- ja astmaliiton tuotepaketin (arvo 119 euroa). Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki jäsenkortin älypuhelimeensa ladanneet henkilöt.

Mikäli jäsentiedoissasi on päivitettävää, voit ilmoittaa muutokset sähköpostilla osoitteeseen jasenet@allergia.fi tai täyttää jäsentietojen päivityslomakkeen. Muistathan, että jäsenyys kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat - ilmoitathan myös perheenjäsenesi jäsenrekisteriin!

Keräämme mielellämme toiminnastamme tiedottamista varten jäsenten sähköpostiosoitteita - auta meitä säästämään jäsenyhdistysten postituskuluja ja ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen jasenet@allergia.fi.

Etkö vielä ole jäsen Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistyksessä? Ei hätää, voit liittyä mukaan tästä: www.allergia.fi/liity

Voit katsoa tarkemmat ohjeet sovelluksen lataamiseen alla olevasta tiedostosta:

Sivua päivitetty: 1.11.2023