Happihyppely

Happihyppely-hanke

Happihyppely on Allergia-, iho- ja astmaliiton koordinoima hanke vuosille 2023-205. Hankkeen tarkoituksena on lisätä yli 65-vuotiaiden henkilöiden liikkumista. Toiminta on kaikille avointa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Happihyppely-hankkeen toimintaan!

Happihyppely on vuonna 2023 alkanut liikuntahanke, jossa työskentelee osa-aikaisesti fysioterapeutti Annu. Hanke pyrkii löytämään uusia mukavia tapoja lisätä arjen aktiivisuutta. Hankkeen toimintaa ovat kaikille avoimet ja ilmaiset liikuntaluennot, joita toteutamme yhdistysten kanssa yhteistyössä sekä perinteisesti läsnäollen että etäluentoina. Hankkeessa kokeilemme erityyppistiä liikuntaa, esimerkiksi yhteisulkoiluja, kulttuurikävelyitä ja vesiliikuntaa. Toiminnan käynnistämisessä ja suunnittelussa on apuna hankekoordinaattori. Toiminnan jatkuvuuden kannalta olisi hyvä, että löytäisimme muutaman vapaaehtoisen kutsumaan kokoon matalan kynnyksen lenkkejä lähiympäristöön. Jos haluat olla mukana liikuttamassa muita ja luomassa uudenlaista toimintaa, ota rohkeasti yhteyttä paikallisyhdistykseen tai suoraa koordinaattori Annuun. Sinun ei tarvitse olla liikunta-alan ammattilainen lähteäksesi mukaan toiminnan järjestämiseen, innostus ulkoiluun ja liikkumiseen riittää.

Hanke aloittaa keväällä 2024 myös etäliikuntatuokiot. Niihin voi liittyä Teamsin avulla linkistä, joka löytyy tältä sivulta alempaa. Liikunnan lisäksi liikuntatuokiossa käsitellään aina liikuntaan liittyen erilaisia teemoja ja jaetaan kokemuksia erilaisista tavoista lisätä arjen aktiivisuutta. Teemme tapaamisen alussa n. 20 minuutin helpon tuolijumpan, joka sopii kaikille.

Jumppaan pääset mukaan tästä: TÄSTÄ.

Etäliikuntatuokiot:

Mukaan pääset tästä: 

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Lataa liikuntavihko

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa, voit ladata itsellesi Happihyppelyn liikuntavihkon. Liikuntavihkon avulla voit seurata helposti omaa arjen aktiivisuuttasi.

Hyppää mukaan Happihyppelyyn, tehdään tästä yhdessä liikkuvainen hyvän olon vuosi!

 

Lisätietoa:
Anna-Riikka Murtonen-Pesonen
Hankekoordinaattori, Happihyppely-hanke
annu.murtonen-pesonen@allergia.fi
p. 041 448 6311                                                                   

Sivua päivitetty: 21.2.2024