Allergia, Iho ja Astma -lehti

Allergia, Iho ja Astma -lehti

Allergia, Iho & Astma -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen painos on 23 000. Lehdessä julkaistaan ajankohtaisia ja tuoreita alan näkökulmia, vertaistarinoita sekä jaetaan neuvoja ja tukea.

Osallistu lukijakyselyymme

Toivomme, että sinulla on aikaa vastata Allergia, Iho & Astma -lehden lukijakyselyyn. Vastaamalla olet mukana kehittämässä lehteämme. Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti ja käytetään ainoastaan lehden uudistamiseen. Voit osallistua lukijakyselyymme 16.10. asti

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken Nobe-tuotepaketin. Tuotepaketti sisältää NOBEn metsämikrobiuuteboosterin (arvo 39,90 euroa) ja silmänympärysihon naamion (arvo 29,90 euroa).

Pääset vastaamaan kyselyymme tästä

Lehden tilaaminen

Lehti on Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenlehti ja arvostettu asiantuntijalehti. Liiton jäsenmaksu 27 euroa sisältää lehden vuosikerran. Liity jäseneksi, niin saat lehden suoraan kotiin.

Muut kuin liiton jäsenet voivat tilata lehteä osoitteesta lehtitilaus@allergia.fi. Lehden kestotilaus on 35 euroa. Määräaikaistilaukset ja tilaukset ulkomaille maksavat 42 euroa.

Mediakortti

Allergia, Iho & Astma -lehden mediakortti 2023

Lehden sisältö

Haluatko antaa lehdestämme palautetta tai kertoa juttutoiveesi? Lähetä postia lehden toimitukseen osoitteeseen toimitus@allergia.fi.

Lue Allergia, Iho & Astma -lehden 3/2023 digiversio

Katso lehden nro 3, 2023 sisältö tästä

Katso lehden nro 2, 2023 sisältö tästä

Katso lehden nro 1, 2023 sisältö tästä


Katso lehden nro 4, 2022 sisältö tästä

Sivua päivitetty: 22.9.2023