Jäsenyys

YHDESSÄ - tule mukaan ja liity jäseneksi

Tervetuloa Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistykseen. Jäsenyys on hintaansa arvokkaampi lahja.

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua järjestömme toimintaan. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja vaikuttamistoimintamme lisää painoarvoa. Olet siis mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa!

Jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi, tapaat toisia samassa tilanteessa olevia esimerkiksi yhdistyksen toiminnassa tai kursseilla, voit toimia somelähettiläänä, kokemusasiantuntijana tai osallistua verkkokursseille. Järjestämme lukuisia tapahtumia vuodessa, joissa saa olla mukana vapaaehtoisena ja viedä asiaa eteenpäin paikkakunnallasi. Jäsenenä saat Allergia, Iho & Astma -lehden ja joukon erilaisia jäsenetuja.

Lue Tiinan, Reetan ja Maritan kokemuksia jäsenyydestä. Miten he ovat osallistuneet kokkauskurssille, hemmotteluiltaan ja ruskaretkelle. 

 

Monta hyvää syytä

  • Saat apua ja tukea arkeen
  • Tapaat toisia samassa tilanteessa olevia esimerkiksi yhdistyksen toiminnassa ja kursseilla.
  • Saat uusinta tietoa allergiasta, astmasta ja ihosairauksista.
  • Olet mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa.
  • Saat Allergia, Iho & Astma -lehden.
  • Saat lukuisia jäsenetuja.

Liity jäseneksi
 

Miten jäsenyys toimii?

Allergia-, iho- ja astmaliitto on valtakunnallinen kattojärjestö, johon kuuluu  46 allergia-, astma-, atopia- ja harvinaisihosairausyhdistystä. Jokainen jäsenemme kuuluu johonkin näistä yhdistyksistä – tai halutessaan vaikka useampaan! Jäsenenä pääset sekä mukaan oman yhdistyksesi toimintaan että nauttimaan liiton valtakunnallisista jäseneduista ja -tapahtumista.

Liittyessäsi voit valita, haluatko kuulua kotipaikkakuntasi perusteella lähimpään astma-, allergia- tai atopiayhdistykseen vai johonkin valtakunnallisista harvinaisihosairauksien yhdistyksistä. Tutustu tarkemmin jäsenyhdistyksiimme.

Jäsenyyden hinta on 27 €/vuosi. Riiippumatta mihin aikaan vuodesta liityt, jäsenyys on voimassa aina 12 kk liittymisestä eteenpäin. Jäsenmaksu kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Mistä hinta koostuu? Katso usein kysytyt kysymykset.

Liity jäseneksi
 

Anna jäsenyys lahjaksi

Jäsenyyden voi antaa myös toiselle henkilölle. Täytä liittymislomakkeeseen ensin saajan tiedot ja lomakkeen lopusta löydät maksajan tiedot. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa ja laskutetaan lahjan antajalta vuosittain, jollei tämä toisin ilmoita. Varmista kuitenkin ensin lahjan saajalta, että hän haluaa liittyä jäseneksi.

Lahjoita jäsenyys
 

Jäsenmuodot

Varsinainen jäsenyys: jäsenyys paikallisessa allergia- ja astmayhdistyksessä, atopiayhdistyksessä tai harvinaisyhdistyksessä. Jäsenyys koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniäsi. Jäsenhinta 27 €/vuosi.

Rinnakkaisjäsenyys: sopii sinulle, joka jo olet varsinaisena jäsenenä yhdessä yhdistyksessä, ja haluat kuulua myös toiseen yhdistykseen. Kun liityt oman yhdistyksesi lisäksi rinnakkaisjäseneksi toiseen järjestömme yhdistykseen, hyödyt useamman yhdistyksen eduista ja palveluista. Rinnakkaisjäsenyyden hinta 10 €/vuosi/yhdistys.

Kannattajajäsenyys: haluatko yksityishenkilönä kannattaa tärkeää toimintaa? Kannattajajäsenenä saat itsellesi Allergia, Iho & Astma -lehden neljä kertaa vuodessa. Kannattajajäsenmaksu on 150 €/vuosi. 

Kumppanuusjäsenyys yrityksille: Yritysten tuki terveysjärjestötyölle on merkittävä apu. Tukemalla toimintaamme yrityksenne osallistuu meille tärkeiden asioiden - allergiaa, ihon sairauksia ja astmaa sairastavien arjen parantamiseen.  Kumppanuusjäsenmaksu muodostuu seuraavasti: 1000 €/v, kun liikevaihto on alle 1M€/v ja 2000 €/v, kun liikevaihto on yli 1 M €/v. Hae kumppanuusjäseneksi, lisätietoja: jasenet@allergia.fi 

Liity jäseneksi
 

Jäsenpalvelun yhteystiedot 

Järjestösihteeri Katariina Arokanto
puh. 040 721 4988
ma klo 12-15
ti klo 8-11

jasenet@allergia.fi

Jos sinulla on pulmia liittymislomakkeen kanssa, voi lähettää liittymispyynnön myös suoraan sähköpostilla jasenet@allergia.fi.

Jäsentemme nimi- ja osoitetiedot päivittyvät automaattisesti Postiin tehdyn osoitteen- tai nimenmuutosilmoituksen perusteella. Jos olet kieltänyt Postia luovuttamasta tietoja niin ota yhteyttä tietojen päivittämiseksi jasenet@allergia.fi tai  https://www.allergia.fi/jarjesto/jasenyys/yhteystietojen-muutos/#309efacd - kiitos yhteistyöstä!

Tietosuojaseloste Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry (PDF)

Sivua päivitetty: 28.3.2024