VERKKOVERTAISTREFFIT: Ruoka-allergiaperheet

13.10.2022

Onko ruoka-allergiat teidän perheenne arkea? Aiheuttaako sopivien ruoka-aineiden ja sopivien reseptien löytäminen harmaita hiuksia? Jännittääkö koulun tai päiväkodin aloitus? Harmittaako samojen asioiden selittäminen yhä uudelleen perheen ulkopuolisille?

Tule Ruoka-allergiapäivänä järjestettäville vertaistreffeille to 13.10. klo 19-20 juttelemaan lasten ruoka-allergioista. Tapahtuma järjestetään Lasten ruoka-allergia luennon jälkeen, joten luennolla on hyvä käsitellä myös luennolla saatuja ajatuksia.

Verkkovertaistreffit toteutetaan GoogleMeets-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Tilaisuus alkaa hetki Lasten ruoka-allergia luennon päätyttyä. Muistathan, että keskustelu on luottamuksellista, joten käytäthän kuulokkeita, jos olet tilassa, jossa on muita ihmisiä.

Ilmoittaudu mukaan.

Saat muutaman päivän ennen tapahtumaa linkin, jonka kautta pääsee osallistumaan verkkovertaistreffeille. Ilmoittautuminen on sitova. Laita päivämäärä siis kalenteriisi!

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia muiden ruoka-allergisten lasten vanhempien kanssa!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Lue lisää vertaistreffeistä ja katso tulevia treffejä: www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 2.8.2022