VERKKO: Lasten ruoka-allergiat -verkkoluento

13.10.2022 Helsinki

Onko pienten lasten ruoka-allergiat tulleet osaksi arkeasi? Haluaisitko ymmärtää paremmin pienten lasten ruoka-allergioita, niiden oireita ja diagnosointia, hoitoa ja tulevaisuuden ennustetta? Tai haluaisitko vinkkejä miten tehdä ihanat synttäritarjoilut allergialapsen omille synttäreille tai mukaan evääksi, kun hän menee synttäreille vieraaksi? Tai haluatko saada vinkkejä lapsiperhearkeen?

Tule Lasten ruoka-allergiat -verkkoluennolle to 13.10. klo 18.00-19.00 saamaan lisää tietoa ja ymmärrystä lasten ruoka-allergioista sekä nappaamaan vinkkejä allergialapsen synttäritarjoiluihin ja arkeen! Luento on osa Ruoka-allergiapäivän ohjelmaa.

Lasten ruoka-allergiat -verkkoluennon ohjelma

  • Pienten lasten ruoka-allergiat -lääkärin luento, Kati Holm, LT, lastentautien ja lasten allergologian erikoislääkäri, Pikkujätti Tampere Ratina
  • Ihanat synttärit allergialapselle, ruoka-allergianeuvoja Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Tukea lapsiperheen arkeen, asiantuntija Taru Karonen, Marttojen Lapsiperheiden arjen tukeminen -toiminta

Verkkoluento toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla to 13.10.2022 klo 18.00 tätä linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Sinun kuvaa tai ääntä ei näy. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja kysymysosion kautta. 

Voit myös ilmoittautua mukaan tästä, niin saat Teams-linkin omaan sähköpostiisi muutamaa päivää ennen luentoa.

Lasten ruoka-allergiat -verkkoluennon Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys ja Martat

Lisätietoa: Verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

 

Tule vertaistreffeille luennon jälkeen!

Haluatko purkaa luennolla tulleita ajatuksia tai keskustella muuten lasten ruoka-allergioista muiden vanhempien kanssa. Tule Ruoka-allergiaperheet verkkovertaistreffeille, jotka järjestetään GoogleMeetsissä heti luennon jälkeen to 13.10. klo 19-20. Lisätietoa ja ilmoittautumiset.
 

Sivua päivitetty: 13.10.2022