VERKKO: Lapsen astma -verkkoluento

5.5.2022

Tule mukaan Lapsen astma -verkkoluennolle! Saat vinkkejä lapsen astman hyvään hoitoon ja astmalapsen liikkumiseen, kuulet erään astmalapsiperheen arkikokemuksia ja saat tietää millaista tukea on astmaperheille tarjolla. Ilta järjestetään verkossa, joten voit osallistua vaikka kotisohvalta käsin!

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Hoida lapsen astmaa hyvin -luento, Anna Pelkonen, Erikoislääkäri, lastentaudit ja lasten allergologia
  • Kysymyksiä luennoitsijalle
  • Astmalapsi liikkuu -tietoisku, Maria Krohn, kurssiasiantuntija
  • Elämää astmalapsen kanssa -kokemuspuheenvuoro, Laura, 14-vuotiaan astmapojan äiti, pojalla todettiin astma 1v3kk ikäisenä
  • Astmaperheille on tarjolla tukea! -tietoisku, Anu Sauliala, verkkoasiantuntija

 

Astmatietoviikkoa vietetään 2.-8.5.2022 teemalla Hoida lapsen astmaa hyvin! Katso www.astmatietoviikko.fi -sivuilta vinkkejä lapsen astman hoitoon ja osallistu tapahtumiin. Katso myös Lapsen astma -verkkoluennon Facebook-tapahtumasivu.

Verkkoluento toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Verkkoluennolle ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla to 5.5.2022 klo 18.00 tätä linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Pidäthän kameran ja mikrofonin kiinni. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjät: Allergia-, iho- ja astmaliitto

Lisätietoa: Verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi ja järjestöasiantuntija Aino Loikkanen, aino.loikkanen@allergia.fi.

Illan linkit:

Astmatietoviikko

Olethan jo jäsen?

Anna palautetta luennosta!

Allergia-, iho- ja astmaliiton neuvontanumerot

Lapsen astma -opas

Tulevat vertaistreffit

Vapaaehtoistyön mahdollisuuksia

Sivua päivitetty: 5.5.2022