Astmatietoviikko 6.-12.5.2024

#Astmatietoviikko

Vuoden 2024 Astmatietoviikon teemana on "Astma ei ole este".

Astmaa sairastavia on Suomessa noin 300 000, et siis ole yksin! Astman kanssa voi elää täysipainoista elämää, eikä astman tarvitse olla este. Astma ei ole este itsensä toteuttamiselle. Astma ei ole este toisista huolehtimiselle. Astma ei ole este seikkailulle.

Astmaa kannattaa hoitaa hyvin, tarkistaa lääkkeenottotekniikka, käydä säännöllisesti lääkärin tai hoitajan luona astmakontrolleissa ja liikkua, sillä liikunta olennainen osa omahoitoa.

Osallistumalla tapahtumiin, kursseille sekä Facebook-vertaiskeskusteluun tapaa muita astmaa sairastavia ja voi saada vinkkejä arkeen astman kanssa.

Tietoa astmasta

Osallistu Astmatietoviikolle!

Katso Astmatietoviikon tapahtumia kalenteristamme.

Tapahtumia Astmatietoviikolla

Yhdessä saamme enemmän aikaan!

Paikallisen allergia- ja astmayhdistyksen jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi, ja voit tavata toisia samassa tilanteessa olevia. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja vaikuttamistoimintamme lisää painoarvoa. Olet siis mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa!

Liity jäseneksi

Allergia-, iho- ja astmaliiton Astmatietoviikko haluaa nostaa esiin astman vaikutuksia ihmisten arkeen. Astmatietoviikkoa vietetään Kansainvälisen astmapäivän ympärillä. Vuonna 2024 kampanjaviikon teemana on työikäisen astma teemalla Astma ei ole este.