nelijalkaiset pois julkisista tiloista

eläinrakas28.11.2018 14:25

Koirien ym. lemmikkien omistajat tuntuvat käyvän yhä välinpitämättömämmiksi. Sen lisäksi, että eläinten annetaan pissiä kerrostalojen rappukäytäviin ja paetaan paikalta kun kukaan ei nähnyt, tuovat jotkut koiriaan jopa ruokakauppoihin.

Tänään törmäsin koiraan ruokakaupan sisätiloissa (kassojen ulkopuolella) paikassa, josta ihmiset ottavat kärryt mennäkseen ostoksille siihen kauppaan. Onneksi allergiani on lievä, joten selvisin vain pienellä kurkkukivulla, mutta tiedän, että on ihmisiä, joille moinen tilanne aiheuttaa rajun astmakohtauksen.

Kauppakeskuksissa ja kirjastoissa koiria näkee nykyään aika usein. Miksi eivät nämä koiranomistajat välitä siitä, että aiheuttavat toisille sairaskohtauksia?

Koirahan ei tarvitse sitä kauppareissua, vaan kyse on ihmisen laiskuudesta ja välinpitämättömyydestä. Kauppa-, kirjasto-, pankki- ja apteekkireissun ajaksi voi koiran jättää kotiin. Ulkoiluttaa kullanmurua sitten myöhemmin.

Minä pidän koirista. Itsellänikin oli koira ennen kuin tulin allergiseksi. Mutta en pidä välinpitämättömistä koiranomistajista.

Myös kissoja näkee joskus julkisissa tiloissa. Nekin saisivat jäädä kotiin. Kissa-allergia on monella voimakas.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta