Siedätysliuos koivuallergiaan?

Koivuallerginen04.04.2014 13:01

Olen miettinyt siedätyshoidon aloittamista koska koivuoireet ovat jo päällä ja antihistamiinia kuluu. Kuulin lääkäriltäni, että uusi koivusiedätysliuos olisi tulossa markkinoille lähiaikoina. Sitä on kuulemma tutkittu allergiasairaalassa ja tulokset ilmeisen hyviä. Ilmeisesti ei siis tabletti, mutta voi annostella kotona eli ei tarvita piikkejä. Tietääkö kukaan tästä enempää?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Hunajainen05.05.2014 06:40

Siedätysliuoksesta en ole kuullut mutta itse käytin joulukuun alusta maaliskuun loppuun hunajasiedätystä. Se on suunkautta otettava hoito. Olen aika herkkä saamaan oireita koivun siitepölystä mutta tänä keväänä olen ottanut yhden ainoan antihistamiinitabletin 28.4. ja senkin varmaan siksi, että puuhailin koko päivän puutarhassa. Silmiin olen laittanut pari kertaa bebanthen-tippoja. Muuten olen siis pärjännyt hyvin lievillä oireilla ilman lääkkeitä. Oloni on ollut tosi hyvä. Joka keväinen väsymys ja voimattomuus koivunkukinta-aikaan on tiessään. Siitepölyaikaa on vielä jäljellä, joten varmaa en vielä tiedä, lisääntyykö oireet vielä tänä keväänä. Siedätyksen vaikutuksen kestosta en myöskään tiedä mutta ostan kyllä varalta siedätyshunajapurkin taas syksyllä.

http://ohjelmat.yle.fi/akuutti/arkisto/hunajasiedatyksesta_apua_allergiaan

Uskalsin kokeilla tätä, koska allergia-lehdessä joku lääkäri sitä suositteli.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Kaisla05.05.2014 14:30

Löysin parin vuoden takaisen viestin, jossa kerrotaan siedätyshoidon tutkimuksesta. Lääkäri allergiasairaalassa minulle kyllä puhui, että olisi tulossa tablettimuotoinen siedätyshoito koivulle. Eiköhän se parin vuoden sisällä tule markkinoille, jos ei mitään isompia haittavaikutuksia ilmene testijoukoissa. Tiedä sitten tuleeko liuos vai tabletti, joka tapauksessa helpompi kuin pistoshoito.

""Re: Kokemuksia siedätyshoidosta 24.5.2012 klo 16:48:30 Pena Olen itse mukana koivun siedätyshoidon tutkimuksessa. On siis(epätodennäköinen) mahdollisuus, että olen saanut placeboa, mutta oireeni ovat kahden vuoden siedätyshoito(tutkimuksen) jälkeen tyystin hävinneet hurjasta koivun siitepölymäärästä huolimatta. Ensimmäisen vuoden jälkeen tuloksia ei ollut vielä nähtävissä. Tätä siedätysainetta otetaan suun kautta, se siinä kait on uutta. Olisin valmis maksamaan tällaisesta tropista luokkaa 300 € empimättä, jos teho on tosiaan näin mahtava.""

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta