nokkosrokko

Äiti28.02.2014 16:09

Tyttärelläni todettiin urtikaria useita vuosia sitten. Sitä tuli ja meni ,vuodess oli ehkä muutaman kuukauden johon määrättiin allergialääkettä. Nyt sitä on ollut vuoden päivät tytär on syönyt kortisonia. Kortisoni aiheuttanut turvotusta ynm. Kova halu olisi lopettaa kortisoni mutta hän pelkää oireita eli on riippuvainen kortisonista. eikä hän tiedä mitä pitäisi tehdä? Olisiko mitään vinkkejä. Mieliala on maassa hänellä. Tytär on 25v.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
amalia19.05.2014 08:03

Minulla on pitkään ollut nokkosihottuma,mikä luultavasti johtuu Mirena hormonikierukasta.Tänään menen veättään pois.Hoidettu on ihoa jos jollakin myrkyllä,mut bariumsulfaatti,jota kierukassa on, luultavasti syypää.jos tyttärelläsi on tuo kierukka niin voi johtua siitä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Ritva13.02.2019 09:04

Olen sairastanut nokkosrokkoa noin 15-vuotta.Syytä ei ole löydetty mistä johtuu.Minulla myös rokko tulee ja menee,on myös ollut kausia että kestää viikon kaksi,tällä hetkellä kestänyt jo yli kaksi kuukautta,histamiinit eivät vie kutinaa pois vaan syön kortisonia.Lääke vie kutinan muutamaksi tunniksi mutta on myös aiheuttanut Turvotusta ja painon nousua.Jos joku on löytänyt muunlaisen hoitokeinon kuin kortisonin,olisitko ystävällinen ja laittaisit tietoa tänne. Rupeaa olemaan äärirajoilla sietokyky jatkuvan kutinan vuoksi.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta