Atooppinen iho ja hilseily/kutina

mk7017.11.2013 10:32

Hei! Olen jo aika epätoivoinen tämän kanssa. Ihoni hilseilee rasvauksesta huolimatta yötäpäivää ja kutisee niin että olen tulla hulluksi. Lääkäri ei auta, koska en ole kauttaaltaan veressä. (näin hän sanoi). Mikä auttaisi? Kertokaa ihmeessä! Kiitos!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Henna17.11.2013 12:50

Millaisia perusvoiteita olet kokeillut? Oletko kysynyt apteekista neuvoa mitä tällaiseen ihoon suositellaan käytettäväksi? Minulla myös on taipumusta ihon hilseilyyn ja erityisesti talvisin käytän saippuan tilalla ihon pesemiseen perusrasvaa ja tarvittaessa rasvaan vielä Ceralan plus- rasvalla, joka on oikein rasvaista.

Oletko tutustunut Atopialiiton nettisivuille http://atopialiitto.fi/tietoa_atopiasta ?

Onko sinulta katsottu koskaan kilpirauhasarvoja?Mm. kilpirauhasen vajaatoiminnassa yhtenä oireena saattaa olla kuiva iho.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
samaa kokenut...18.11.2013 08:16

Todellakin kilpirauhas arvot on fiksu tarkistaa etenkin jos oloon liittyy muitakin normaalista poikkeavaa. maksan toiminta? Rasittunut maksa oireilee kutinalla erityisestikämmenet ja jalkapohjat kuhisevat. Talvi tulee, atooppinen iho rasvaa,rasvaa a rasvaa. Myös ihon pesu rasvalla. Muut kutinaa aiheuttavat... Syyhy ja talipunkit, silsa? Osa ihotaudeista kutiaa myös kovasti Iholle ilmestyvät kutiavat, kuumottavat hilseilevät laikut? Pityrosporym ovale l. Malazeia furfur Tietenkin kannattaa hoitaa ettei mene verille. Rikkoutunut iho on otallinen kasvualusta bekteereille ja sienille.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Kutina hellitti ja iho parempi01.12.2013 20:20

Hei,

minulla auttoi tuohon ihon kutinaan Protopic-voide+ Miniderm-voidetta+GLUTEENITON ruokavalio. Ilman tuota ruokavaliota, noista rasvoista ei ole apua. Muuten kutina ja ihottuma on mahdotonta.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
kutiava17.12.2013 16:18

Hei!

Minua on vaivannut jo vuosia ihottuma ja kutina. Iholle ilmestyy kolikon kokoisia punertavia läiskiä ja kutina on todella kova. Nyt olen huomannut, että soija on yksi pahiten ärsyttävistä aineista. Muita oireita aiheuttavia on mm. herneet, manteli ja ruis. Pähkinöitä en voi syödä laisinkaan tai menee henkitorvi tukkoon. Tuota soijaa näkyy olevan todella monessa ruuassa. Apteekin rasvoja olen testannut useita enkä ole mistään saanut apua ja parhaalta iholle tuntuukin erisan joka ei ole niin kauhean rasvainen. Niin ja vielä tuosta rukiista jos sitä syön useamman siivun niin sormien välit kutiaa aivan hulluna ja sormiin nousee pieniä vesikellukoita. Saman oireen aiheuttaa perunan kuorinta tai pesu.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
iida03.02.2014 09:00

Outoa, jos lääkäri ei suostu auttamaan...? Itse en kyllä atooppisen ihon ongelmien vuoksi edes käy terveyskeskuslääkärillä, vaan suoraan ihotautilääkärillä. Tällöin olen varma, että vaivani otetaan vakavasti ja aina onkin apu löytynyt. Oikein pahoihin oireisiin auttaa usein juurikin tuo Protopic-voide (reseptilääke?) ja valohoito. Mutta suosittelen sitä ihotautilääkäriä, jos vain kukkaron nyörit antavat periksi. Koskaan ei ole rahat menneet hukkaan!

ps. käykää lukaisemassa blogiani aiheesta :) http://myonlyskin.blogspot.fi/

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
sama vika27.02.2014 13:02

Hei

luin teidän juttuja ja minulla on aivan sama vika; minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta,ja erittäin kuiva iho,johon lääkäri määräsi ceralan hoitavaa perusvoidetta. minulla on kuivat, halkeilevat kantapäät ja nyt kärsin myös kuivasta niskasta.Olisiko minullakin sitten atooppinen iho vai joku allergia?miten tämän kutiavan niskan saa parantumaan?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
kohtalotoveri28.02.2014 10:50

Itse olen sairastanut atooppista ihottumaa yli 30 vuotta , puhkesi aikuisiällä raskauden ja synnytyksen yhteydessä. Myöhemmin oireet vain jatkuivat rasvaukset ei auttaneet kun hetkellisesti. Työni on hoitajana märkätyötä joten käteni alkoivat oireilla vuosia sitten. pääsin Allergiasairaalaan vuoden hoitojaksolle jossa testeissä löytyi allergisoiva aine jota löytyy poikkeuksetta kaikista shampoista, käsisaippuoista ja suihkupesunesteistä joita käytin aina nämä kaikki vuodet.Kookosyhdistelmä joka aiheutti kutinaa vaikka kuinka rasvasin. Vaihdoin tuotteet joita on todella vaikea saada mutta joitakin löytyi, iha rauhoittui mutta rasvaukset jatkuvat...lopun elämää näin uskoisin. Elikä syy kutinaan voi olla näin ollen mikä tahansa mutta tutkia kannattaa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Adie14.09.2014 11:54

Pesuaineissa, shampoissa ja hammastahnassa oleva natriumlauryylisulfaatti (SLS) ainakin minulla aiheuttaa nimenomaan kutinaa, samoin vehnä ja "26-listalaiset". Molemmat vaikuttavat vähän kaikkialla kropassa. Riippuu omasta kipukynnyksestä, onko neuvo sovellettavissa, mutta parhaiten kutinaan minulla auttaa merisuola. Vesikelloilla oleviin käsiin olen hieronut sellaisenaan, joskus myös suihkutellut kylläistä liuosta sumutepullosta. Kirvelee ihan sairaasti, mutta kun shokin jälkeen helpottaa. Jonkinlaista ylläpitohoitoa olen tehnyt kosteuttavia ainesosia sisältävällä miedommalla valmistuotteella.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Wugtd04.01.2015 14:33

Haluaisin lisätä tuohon edellisen, natriumlauryylisulfaatti (SLS) allergiaan. Minulla on ollut kädet hilseiselevät ja täynnä itsestään tulleita haavauma .En kestä pestä edes hampaitani ilman vinyylikäsineitä. Käytän niitä aina kun vain on mahdollista, jopa suihkussa. Sen lisäksi olen jättänyt kortisoni voiteet ja nykyisin kun vielä rasvaan Dermalexilla (Apteekista, ei kaikista) käteni ovat pysyneet kunnossa. Tietenkin pidän rasvattujen käsien päällä puuvillakäsineitä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
vempu04.04.2015 18:44

Muista että jos kätesi ovat rikki ja käytät käsineitä, niin voit allergisoitua vaikka ftalaateille jollet käytä käsineiden alla puuvillakäsineitä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Eve_8205.04.2015 13:31

Mieheni kävi työterveyslääkärissä ja sai tällaista kortisonivoidetta kuin Locoid 0,1 % (100g). Iho on paljon paremmassa kunnossa. Lisäksi perusvoiteena Essex Plus - emulsiovoide (pumppupullo). On kokeillut monet eri rasvat, mutta nämä voiteet yhdessä ovat auttaneet. Lisäksi määrätty Heinix - allergialääke, myös se auttaa atooppiseen ihoon.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Eve_8205.04.2015 13:32

Vielä lisäys edelliseen tekstiini, että mieheni ei myöskään ollut "kauttaaltaan veressä", mutta ne pahimmat kohdat juuri hilseilivät ja kutina aiheutti sen, että hän raapi ihonsa jo ruvelle menneet kohdat auki.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
auls25.02.2017 15:56

Luuk. 10:9 ja parantakaa sairaat siellä ja sanokaa heille: 'Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle.'
Matt. 3:2 ja sanoi: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle."
Matt. 4:17 Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle. Apostolien teot: 28:27 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, että he eivät näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi. Matteuksen evankeliumi: 13:15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

Tämä voi tuntua julmalta, mutta ellemme anna sovittaa itseämme Jumalan kanssa, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lääkärien määräämät lääkkeet.

Jaak. 5:13-16 Jos joku teistä kärsii vaivaa, niin rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, veisatkoon kiitosta. "Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä. Ja uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi.

Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

Itse olen parantunut kokouksen lopussa tiedonsanojen kautta leppä allergiasta. Ja toisessa kokouksessa Korvastani alkoi vuotaa verta Soitin terveyskeskukseen ja siellä lääkäri tutki korvani ja huomasi että siellä on Fiprooma sairaanhoitajakin kaksoi ja sanoi totta se on, että siellä on Fiprooma. Terveyskeskus lääkäri antoi lähetteen Kuusaan korvalääkärille. Mutta seurakunnassani oli parantumisen ilta saarnaaja Timo Puustelli saarnasi rukouspalvelun alkaessa menin esille ja kerroin Lasse Ripatille meneväni ”huomenna” korvalääkärille voisitko rukoilla etten saisi ainakaan sieltä sairaala pakteeria. No Lasse rukoili, en tuntenut siinä sen kummempaa. Menin siis korvalääkärille ja korvalääkäri sanoi sen syylän poisto ei ole mikään kivuton juttu. Mutta kun katsoi korvani sisään sanoi hän etteihän täällä korvassa ole mitään Fiproomaa. Ja jatkoi kaikenlaisia lääkäreitä niitä onkin olemassa. Siis korvasta tuli verta ja terveyskeskus lääkäri tarkasti korvan ja vielä sairaanhoitaja totesi diagnoosin todeksi, mutta Fiproomaa ei enää Kuusaan korvalääkäri löytänyt. En lähde selittämään kuinka Herramme Jeesus sen poisti, mutta poisto tapahtui kivuttomasti.

Anoppini silmään tuli kaihi pyysin rukouskokouksessa rukousliinaa, tulin kotiini anoppi tuli vastaan ja siinä eteisessä rukoilin ja laitoin rukousliinan päänpäälle, Anoppini kaihin kasvaminen lakkasi.

Myös omat sydäninfarktin vaivat jäi kun tottelin evankelistan sanoja ja lähdin kokouksesta ulos ja juoksin ulkona siinä parisataa metriä pakkasessa, Tämän jälkeen lääkkeitä olen saanut vähentää kolmasosaan.

Mutta en osaa sanoa kuinka se on tapahtunut.

Vielä yksi todella ihmeellinen asia tapahtui. Vanha Diesel auto ei käynnistynyt vaikka yritin sitä käynnistää mäkistartilla. Auto ei käynnistynyt, pyysin, että vaimoni tulisi ohjaamaan autoa kun vedän sitä traktorilla taas mäen päälle, mutta vaimoni ei halunnut auttaa. Sanoin että koitan sitten tehdä sen yksinään. Laitoin koukullisen teräsvaijerin auton vetoakseliin ja lähdin hinaamaan autoa kuitenkin auton akseliin kiinnitys koukku luiskahti irti ja auto oli menossa suoraan kivikkoon. Huusin ajatuksissani näin: Herra auta. Auto oli menossa alas, mutta vaijerissa oleva koukku nousi maasta ylös ja meni takaisin auton vetoakseliin. Tämän kaiken ja paljon muutakin olen kokenut.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
turvaudu-lupauksiin25.02.2017 19:40

Psalmit: 107:20 Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta. Ap.t. 14:3 Niin he oleskelivat siellä kauan aikaa ja puhuivat rohkeasti, luottaen Herraan, joka armonsa sanan todistukseksi antoi tapahtua tunnustekoja ja ihmeitä heidän kättensä kautta.
Mark. 16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.
Ap.t. 19:11 Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta,
Hebr. 2:4 kun Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Yllätyksellistä26.02.2017 08:49

Tämä tuntuu julmalta, mutta ellemme mene edes kuuntelemaan Jumalan Pojan Jeesuksen armon sanoja, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lääkärien määräämä lääkke. Koska Jumala on luvannut vahvistaa sen, että Jeesuksen armon sana on totta niin kuuntelija ottaessaan sanan vastaan vaan paranee vaikka ei uskoisikaan. Enkä ihmettelisi yhtään vaikka paraneminen tätä lukiessasi, sillä niin armollinen Jumalan armo Jeesuksessa on. Mat 9:2,5-8 Ja katso, hänen tykönsä tuotiin halvattu mies, joka makasi vuoteella. Kun Jeesus näki heidän uskonsa, sanoi hän halvatulle: "Poikani, ole turvallisella mielellä; sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi."

Sillä kumpi on helpompaa, sanoako: 'Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi', vai sanoa: 'Nouse ja käy'?

Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, niin" - hän sanoi halvatulle - "nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi." Ja hän nousi ja lähti kotiinsa. Mutta kun kansanjoukot sen näkivät, peljästyivät he ja ylistivät Jumalaa, joka oli antanut senkaltaisen vallan ihmisille.

”Jos joku teistä kärsii vaivaa niin rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, veisatkoon kiitosta. Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä. Ja rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi. Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon,kun se on harras.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Varoitus28.02.2017 04:19

Älkää vain jättäkö lääkkeiden ja ihovoiteiden käyttämistä ilman lääkärin lupaa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Varoitus-jatkuu28.02.2017 04:29

Ja hänen mennessään erääseen kylään kohtasi häntä kymmenen pitalista miestä, jotka jäivät seisomaan loitommaksi; ja he korottivat äänensä ja sanoivat: "Jeesus, mestari, armahda meitä!" Ja heidät nähdessään hän sanoi heille: "Menkää ja näyttäkää itsenne papeille."

Ja tapahtui heidän mennessään, että he puhdistuivat. Mutta yksi heistä, kun näki olevansa parannettu, palasi takaisin ja ylisti Jumalaa suurella äänellä ja lankesi kasvoilleen hänen jalkojensa juureen ja kiitti häntä; ja se mies oli samarialainen.

Niin Jeesus vastasi ja sanoi: "Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat?

Eikö ollut muita, jotka olisivat palanneet Jumalaa ylistämään, kuin tämä muukalainen?" Ja hän sanoi hänelle: "Nouse ja mene; sinun uskosi on sinut pelastanut."

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
N.K.I12.03.2017 10:34

Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja tuli atooppista ihoa. Mutta käytin erisan perus voidetta, ja oire parani. Suosittelen ❤

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Oilkku29.06.2018 03:54

Elekkää vaan uskkoo et olisitte niin syntisiä ja oma vika tämmönen hirvee ihosairaus niinkun muutkin. Minä uskon kyllä jumalaan mutta perintötekijöilleni en maha mittää eikä se mikkää Jumalan kosto oo kellekkää sukupolvelta toiselle mikkää sairaus. Minun Jumalani on rakastava , anteeksiantava eikä mikkää kostava ja tuomitseva enkä kellekkää oo pahhaa tehny enkä toivonu.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
joku11.09.2018 16:08

JEESUS Ei OLE JUMALA VAAN JUMALAN LÄHETTILÄS!!!!Hän käveli maan päällä niinkuin te kävelitte ihmeellistä miten kristittyssä on 36eri raamattua? eikö pitäisi vain olla yksi? ja hey jumala on yksi ja hänellä ei ole lapsia eikä vaimoa

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta