VERKKOVERTAISTREFFIT: urtikaria

29.9.2022

Hei, urtikariaa sairastava! Haluatko vaihtaa ajatuksia kutinasta, töissä käymisestä urtikarian kanssa, urtikarian aiheuttajista, urtikarian helpotuskeinoista ja kaikesta muusta mitä mieleesi tuleekaan urtikariaan liittyen.

Kansainvälistä urtikariapäivää vietetään 1.10. Tule to 29.9.2022 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan urtikariasta.

Vertaistreffeillä pääset vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan GoogleMeet-verkkoalustalla. Voit osallistua verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai puhelimella. Huolehdi, että laitteessa, jota käytät, on kamera ja mikrofoni. Muistathan, että vertaistreffien keskustelu on luottamuksellista, joten käytäthän kuulokkeita, jos olet tilassa jossa on muita ihmisiä.

Verkkovertaistreffejä vetää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton koulutettu vapaaehtoinen.

Ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittautuminen on sitova. Saat muutama päivä ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. Muista laittaa päivämääärä kalenteriisi.

Lisätiedot: paula.lehtomaki@allergia.fi

Katso myös muut tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 5.8.2022