VERKKOVERTAISTREFFIT: siitepölyallergiset

2.11.2022

Vuotaako nenä? Kutiaako silmät? Haittaako siitepölyallergia arkeasi tai onko teidän perheessä joku muu siitepölyallergikko joka kaipaa vinkkejä muilta samassa tilanteessa olevilta? 

Tule siitepölyallergisten verkkovertaistreffeille ke 2.11. klo 18-19 juttelemaan siitepölyallergioista.

Vertaistreffeillä pääset keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden siitepölyallergikoiden kanssa. Vertaistreffit ei ole allergialuentoa eikä paikalla ole terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkkotapaamisena. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa  on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.50 alkaen. Vertaistreffejä on vetämässä liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen on sitova. Laita päivämäärä kalenteriisi.

Saat osallistumislinkin muutama päivä ennen tapaamista, joten muista merkitä ilmoittautuminen omaan kalenteriisi. Huomioithan, että vertaistreffien keskustelu on luottamuksellista, joten käytäthän kuulokkeita, jos olet tilassa jossa on muita ihmisiä.

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

ps. Katso myös muut tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 30.9.2022