VERKKOVERTAISTREFFIT: Pitkäaikaissairauden kanssa jaksaminen

20.10.2022

Sairastako pitkäaikaissairautta? Väsyttääkö sairauden jokapäiväinen hoitaminen? Haluatko saada tukea ja vinkkejä arjessa jaksamiseen? Kaipaatko juttuseuraa muista samassa tilanteessa olevista? 

Tule mukaan verkkovertaistreffeille to 20.10. klo 18-19! Treffit on suunnattu niille, joilla on jokin arkeen vaikuttava pitkäaikaissairaus.

Vertaistreffeiltä saat jaettua ajatuksia ja kokemuksia muiden pitkäaikaissairautta sairastavien kanssa. Vertaistreffeillä ei ole asiantuntijaa luennoimassa, vaan homma perustuu ohjattuun keskusteluun ja keskinäiseen ajatusten vaihtoon. Treffit vetää liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Muistathan, että vertaistreffit ovat luottamukselliset, joten käytäthän kuulokkeita, jos kanssasi on samassa tilassa muita ihmisiä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen on sitova. llmoittautuneet saavat muutama päivä ennen tapahtumaa linkin sähköpostiin. Muista laittaa päivämäärä kalanteriin!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Ps. Kurkkaa myös muut tulevat vertaistreffit!

Sivua päivitetty: 5.8.2022