VERKKOVERTAISTREFFIT: Pitkäaikaissairauden kanssa jaksaminen

7.2.2023

Onko sinulla joku pitkäaikaissairaus joka vaikuttaa arkeesi? Mietityttäkö jaksaminen sairauden kanssa? Kaipaatko muilta vinkkejä arken sujuvoittamiseen?

Tule tiistaina 7.2.2023 klo 18-19 verkkovertaistreffeille. Treffeille ovat tervetulleita kaikki, joilla on joku arkeen ja jaksamiseen vaikuttava sairaus. Eli oli sairautesi esimerkiksi vaikka astma, allergia, atopia tai joku harvinainen ihosairaus olet tervetullut mukaan.

Vertaistreffeillä saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun, antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkon välityksellä. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Ilmoittaudu mukaan.

Laita päivämäärä kalenteriisi! Saat ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi.

Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia, joten osallistuthan keskusteluun rauhallisesta paikasta ja käytä kuulokkeita, jos samssa tilassa on muita ihmisiä.

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoa vertaistreffeistä ja muita tulevia treffejä: allergia.fi/vertaistreffit

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 16.1.2023