Mitä tietoa etsit?

VERKKOVERTAISTREFFIT: Alopecia

24.5.2022

Haluatko tavata muita alopeciaa-sairastavia? Kaipaatko vertaistukea tai keskusteluseuraa sellaisien henkilöiden kanssa, jotka ymmärtävät sinua puolesta sanasta?

Tule tiistaina 24.5.2022 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan alopeciasta. Treffien teemana on erityisesti hiuslaitteen hankinta, mutta toki muille aiheillekin on tilaa tarpeen ja osallistujien toiveiden mukaan.

Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun ja antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Google Meetissa. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Ilmoittaudu mukaan.

Saat vähän ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi. Vertaistreffit vetää liiton koulutetut vapaaehtoiset.

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 5.4.2022