VERKKO: Vitiligo vertaistreffit syksy 2021

28.10.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Onko sinulla vitiligo-läikkiä? Mietitkö miten kertoa niistä töissä, harrastuksissa, tuttuja tavatessa? Pohditko miten suojata ne auringolta? Haluaisitko joskus tavata jonkun toisen, jolla on vitiligo? Haluaisitko antaa vertaistukea jollekin jolla on vitiligo? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin tervetuloa Vitiligo-vertaistreffeille!

Tule vertaistreffeille juttelemaan arjesta vitiligon kanssa torstaina 28.10.2021 klo 17.30-18.30 verkossa! Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Luvassa ei ole asiantuntijaluentoa vaan vertaistreffeillä jutellaan ohjaajan tuomien keskustelukorttien siivittämänä.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.25 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.30.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä, niin saat lähempänä tapahtumaa sähköpostissa Teams-linkin, jolla pääset mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 31.5.2021