Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Vitiligo-verkkovertaistreffit

11.5.2021

vO94JlauA-5hQ01k4H_efLZkqlDNH3qMqS5-P73ND3-0U7R9wGoBCH5jcgSnPNiQ

Onko sinulla vitiligo-läikkiä? Mietitkö miten kertoa niistä töissä, harrastuksissa, tuttuja tavatessa? Pohditko miten suojata ne auringolta? Haluaisitko joskus tavata jonkun toisen, jolla on vitiligo? Haluaisitko antaa vertaistukea jollekin jolla on vitiligo? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin tervetuloa Vitiligo-vertaistreffeille!

Tule vertaistreffeille juttelemaan arjesta vitiligon kanssa tiistaina 11.5.2021 klo 19.30-20.30 verkossa! Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Luvassa ei ole asiantuntijaluentoa vaan vertaistreffeillä jutellaan ohjaajan tuomien keskustelukorttien siivittämänä.

Vertaistreffien vetäjänä on Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 19.25 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 19.30.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella, niin saat lähempänä tapahtumaa sähköpostissa Teams-linkin, jolla pääset mukaan.

Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi​

ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 19.4.2021