Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Vertais- ja liikuntatreffien vetäjien koulutus

1.9.2021

vO94JlauA-5hQ01k4H_efLZkqlDNH3qMqS5-P73ND3-0U7R9wGoBCH5jcgSnPNiQSupersuositut vertaistreffimme ovat keränneet virtuaalisesti tai konkreettisesti saman pöydän ääreen ja samoille lenkkipoluille jo satoja allergian, ihosairauden tai astman kanssa eläviä. Nyt on sinun vuorosi järjestää treffit!

Tervetuloa vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutukseen ke 1.9.2021 klo 17.30-19.00 Teamsiin. Koulutuksessa saat valmiudet vertaistreffien vetämiseen, joko perinteisesti, virtuaalisesti tai luonnossa liikkuen. Käyttämällä vain pari tuntia aikaasi, saat tehtyä paljon hyvää - ja tietysti kasapäin vertaistukienergiaa myös itsellesi.

Lue lisää vertaistreffeistä täältä.

Koulutuksessa tutustut mm. vertaistreffien konseptiin ja Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuntatoimintaan, kuulet kokemuksia aiemmasta toiminnasta, saat käytännön vinkkejä treffien järjestämiseen sekä tutustut muihin treffien vetäjiin sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton väkeen.

Koulutuksen jälkeen toivomme, että vedät syksyn 2021 aikana vertaistreffit joko kasvotusten tai virtuaalisesti. Vertaistreffit voi järjestää kasvotusten esim. kaupungin ihanimmassa kahvilassa tai lenkkipolulla tai virtuaalisesti esim. Teamsissa, Zoomissa tai Facebookin Huone-toiminnolla. Meiltä saat tukea vertaistreffien ideoinnista käytännön toteutukseen.

Yleensä vertaistreffeillä on kaksi vetäjää. Sinulla ei tarvitse olla koulutukseen osallistuessa tiedossa tarkkaa suunnitelmaa vertaistreffien aiheesta, ajankohdasta, pitopaikasta tai vetäjäkaverista. Ne asiat kyllä ratkeavat myöhemmin.

Koulutus toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Pystyt osallistumaan koulutukseen tietokoneella nettiselaimella, tabletilla tai kännykällä. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen koulutus aloitetaan klo 17.30

Koulutuksen vetävät Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja hankekoordinaattori Paula. Koulutus on kaikille avoin ja ilmainen.

Lisätiedot: anu.sauliala@allergia.fi

Hienoa, että haluat vapaaehtoisena tehdä hyvää muille allergiaa, astmaa tai ihotautia sairastaville!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 31.8.täällä >>

Sivua päivitetty: 23.8.2021