Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Urtikaria-vertaistreffit

19.5.2020 16:30 - 19.5.2020 17:30 Microsoft Teams -verkkotapaaminen

 

Hei, sinä urtikariaa sairastava!

Tule mukaan tiistaina 19.5.2020 klo 16.30-17.30 vertaistreffeille juttelemaan urtikariasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on helppokäyttöinen. Mukaan pääset vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Voit osallistua verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai puhelimella (tällöin kannattaa ladata puhelimen sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät, on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.20 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 16.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton järjestöasiantuntija Jenni.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-urtikaria-vertaistreffeille-19.5.2020

Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa!

Lisätiedot: pohjoissuomi@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

 

Sivua päivitetty: 4.5.2020