VERKKO: Ruoka-allergisten lasten vanhempien vertaistreffit syksy 2021

26.10.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Onko sinulla ruoka-allerginen lapsi? Kuulostaako joku seuraavista allergiajutuista tutulta: mitä ruuaksi, mistä nyt oireilee, vaipan vaihdot, ihottumat, lehahdukset, väsähtäminen, epävarmuus tai ilo onnistumisista? Tule tunniksi vertaistreffeille vaihtamaan muiden allergisten lasten vanhempien kanssa kokemuksia ja ajatuksia! Vertaistreffeille on tervetulleita niin suoli-, iho- kuin anafylaksiaoireisten lasten vanhemmat, eikä lapsen iälläkään ole väliä.

Tule mukaan tiistaina 26.10. klo 17.30-18.30 vertaistreffeille juttelemaan lasten ruoka-allergioista. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun. 

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.
Tervetuloa ruoka-allergisten lasten vanhempien verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi.

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 15.10.2021