Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Miten tukea ruoka-allergiaperheitä neuvolassa? -tietoisku

13.10.2021


Työskenteletko neuvolassa? Käykö vastaanotollasi ruoka-allergisten lasten vanhempia? Haluaisitko saada lisää työkaluja allergiaperheiden tukemiseen?

Tule mukaan Miten tukea ruoka-allergiaperheitä neuvolassa -verkkotietoiskuun keskiviikkona 13.10.2021 klo 14.00-14.45! Saat vinkkejä ja tietoa ruoka-allergisten lasten perheiden kanssa työskentelyyn. Miten parhaiten tukea ja neuvoja perheitä allergia-arjen kanssa. Tietoisku on suunnattu lastenneuvolassa työskenteleville terveydenhoitajille tai vastaaville.

Ohjelma

  • Lasten ruoka-allergiakyselyn tuloksia, asiantuntija Kaisa Toikko, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Miten tukea allergiaperhettä selviämään arjen ruuanlaitosta? ruoka-allergianeuvoja Tuula Jokinen ja kehittämispäällikkö Jonna Nurminen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Mitä kaikkea onkaan allergiaperheille tarjolla? verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Varsinaisen ohjelman jälkeen klo 14.45-15.30 on mahdollista jäädä kyselemään ja keskustelemaan ruoka-allergiaperheiden tukemisesta.

Miten tukea ruoka-allergiaperheitä neuvolassa -verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 13.50 alkaen. Sinun kannatta pitää kamerasi ja mikkisi kiinni, paitsi jos haluat esittää kysymyksiä. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja myös Teamsin keskusteluosion kautta.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä. Saat linkin ja ohjeet sähköpostiisi pe 1.10.2021 sekä muistutuksen ma 11.10.2021.

Miten tukea ruoka-allergiaperheitä neuvolassa -tietoiskun Facebook-sivut löytyvät täältä.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjät: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 18.8.2021