Mitä tietoa etsit?

VERKKO: maitoallergisten vertaistreffit

19.11.2020 Verkko

Onko sinulla maitoallergia? Käytkö maitosiedätyksessä tai oletko kiinnostunut siitä? Kaipaatko vertaistukea tai tietoa asian tiimoilta?

Tule mukaan verkkovertaistreffeille, jossa keskustellaan aikuisten maitoallergiasta ja -siedätyksestä. Ajankohta torstai 19.11.2020 klo 17.30-18.30.

Vertaistreffeillä ei ole terveydenhuollon asiantuntijaa luennoimassa, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton koulutetut vapaaehtoiset Annika ja Kariitta.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Maitoallergisten-vertaistreffit-19.11%2E  Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi


ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 21.10.2020