VERKKO: Atopialasten vanhempien vertaistreffit syksy 2021

23.11.2021

vO94JlauA-5hQ01k4H_efLZkqlDNH3qMqS5-P73ND3-0U7R9wGoBCH5jcgSnPNiQ

Onko lapsellasi atooppista ihottumaa? Kuulostaako tutulta rasvaamisrumba, raapimisen estäminen, valvottavat yöt ja salapolisityöt mikä ihottumaa milloinkin pahentaisi? Kaipaatko vertaistukea lapsesi olon helpottamiseen ja omaan jaksamiseen? Haluatko jutella lapsen atooppisesta ihottumasta sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta sanasta?

Tule mukaan tiistaina 23.11.2021 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan lasten atooppisesta ihottumasta! Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole atopia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa atopialasten vanhempien verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 22.11.2021