Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Astmaatikkojen verkkovertaistreffit

1.4.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä astmaa sairastava!

Tule mukaan ke 1.4. klo 16.00-17.00 vertaistreffeille juttelemaan astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 15.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 16.00.

Vertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja verkkotiedottaja Suvi.

Tervetuloa astmaatikkojen vertaistreffeille!

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://q.surveypal.com/Astmaatikkojen-verkkovertaistreffit-1.4.2020. Ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiin, josta voi liittyä mukaan verkkovertaistreffeille.

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Verkkovertaistreffejä on tulossa jatkossakin, katso tulevat verkkovertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit 

Sivua päivitetty: 26.3.2020