VERKKO: Anafylaksialasten vanhemmat vertaistreffit syksy 2021

14.12.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Tekisikö hyvää vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia lapsen anafylaksiasta sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat puolesta lauseesta ymmärtää sinua? Olkoot se sitten miten välttää anafylaksiaa niin päiväkodissa, koulussa, kavereilla, juhlissa kuin harrastuksissa? Miten kuljettaa lääkepussia mukana? Mitä ajatuksia vahinkoaltistukset herättävät? Entä suunnitellut altistukset? Mitä siedätyshoitoon liittyy? Miten elää anafylaksian pelon kanssa? Mistä on kukin saanut tukea? Tai jotain ihan muuta mikä sinulla on mielessä liittyen lapsen anafylaksiaan.

Tule mukaan tiistaina 14.12.2021 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan lasten anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksialasten vanhempien verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 9.12.2021