VERKKO: Anafylaksia ja pelko -luento

14.2.2024Oletko sinä tai lapsesi kokenut anafylaksian? Tai elätkö anafylaksiariskin kanssa? Mietitkö, miten voisit käsitellä anafylaksiaa, jotta pelko pysyy aisoissa? Haluaisitko kuulla muiden ajatuksia anafylaksiasta ja pelosta? Tule mukaan Anafylaksia ja pelko -verkkoluennolle ke 14.2.2024 klo 18-19!

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Miten käsitellä anafylaksian herättämiä ajatuksia ja pelkoja?
  • Miten pärjään anafylaksiaan liittyvien pelkojen kanssa? – paneelikeskustelu. Mukana anafylaksialapsen äiti, anafylaksianuori ja aikuinen anafylaktikko.
  • Mitä tukea ja toimintaa on tarjolla anafylaksiaan liittyen? Anu Sauliala, verkkoasiantuntija, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Loppusanat

Luento on osa Anafylaksiapäivän toimintaa ja on ilmainen sekä kaikille avoin.

Verkkoluento toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Illan aikana ei ole tarpeen pitää päällä sinun videokameraa tai mikkiä, voit esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin kautta.

Ilmoittaudu luennolle täällä, niin saat vahvistusviestin mukana linkin luennolle.


Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys


Tapahtuman Facebook-sivu: https://fb.me/e/1qX0C3bia
Lisätietoja tapahtumasta: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija anu.sauliala@allergia.fi
Lisätietoa anafylaksiasta: www.allergia.fi/anafylaksia

Sivua päivitetty: 15.11.2023