VERKKO: Anafylaksia-verkkotietoisku terveydenhuollon ammattilaisille

15.2.2024

Kohtaatko työssäsi anafylaksialapsia ja heidän vanhempiaan tai aikuisia anafylaktikkoja? Haluaisitko saada syvempää tietoa anafylaksiasta ja sen hoidosta? Lisätä ymmärrystäsi anafylaksian pelon kanssa elämisestä? Kaipaisitko kokonaisvaltaista näkemystä ja työkaluja anafylaksian kokeneen kohtaamiseen ja tukemiseen? Tule mukaan Anafylaksian tehokas hoito ja potilaan kokonaisvaltainen tuki -verkkotietoiskuun to 15.2.2024 klo 14-15!

Tietoisku on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille, erityisesti allergiapolien ja päivystysten hoitohenkilökunnalle, mutta myös perusterveydenhuollon sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille, jotka työssään kohtaavat anafylaksialapsia ja heidän vanhempiaan tai aikuisia anafylaktikoita.

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Anafylaksian tehokas hoito ja potilaan kokonaisvaltainen tuki, lääkäri
  • Terveisiä Anafylaksia ja pelko -kyselystä, Katariina Ijäs, asiantuntija Allergia-, iho- ja astmaliitosta
  • Anafylaksian kokeneen haastattelu
  • Anafylaksian kokeneelle on tarjolla tukea, Anu Sauliala, verkkoasiantuntija Allergia-, iho- ja astmaliitosta
  • Loppusanat

Tietoisku on osa Anafylaksiapäivän toimintaa. Tietoisku on ilmainen sekä avoin terveydenhuollon ammattilaisille. Tietoiskusta tehdään tallenne, mutta kannattaa osallistua, jos vain työtilanne sen sallii. Kannattaa ilmoittautua mukaan, niin saat jälkikäteen linkin tallenteeseen.

Verkkoluento toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Tietoiskun aikana ei ole tarpeen pitää päällä sinun videokameraa tai mikkiä, voit esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin kautta.

Ilmoittaudu luennolle täällä, niin saat vahvistusviestin mukana linkin luennolle.


Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys


Tapahtuman Facebook-sivu: https://fb.me/e/4gdIk2T9A
Lisätietoja tapahtumasta: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija anu.sauliala@allergia.fi
Lisätietoa anafylaksiasta: www.allergia.fi/anafylaksia

Sivua päivitetty: 16.11.2023