Mitä tietoa etsit?

VERKKO: aikuisten ruoka-aineallergisten vertaistreffit

28.10.2020 Verkko

Hankaloittaako ruoka-aineallergiat elämääsi? Joudutko syynäämään tuoteselosteita? Haluaisitko keskustella muiden allergisten kanssa?

Tervetuloa mukaan aikuisten ruoka-aineallergikkojen verkkovertaistreffeille keskiviikkona 28.10. klo 18-19.

Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole allergialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton koulutetut vapaaehtoiset Annika ja Satu.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Aikuisten-ruoka-aineallergisten-verkkovertaistreffit-28.10.2020-PXsMgi1GdL5-fu9G.Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi


ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 21.10.2020