Mitä tietoa etsit?

VANTAA: Yhteinen purjehdusretki

27.5.2022

Vantaan ja Keravan Allergia- ja astmayhdistyksessä tapahtuu:

Lähdetään yhdessä purjehtimaan


aika: pe 27.5. klo 11–13

paikka: lähtö ja paluu Lauttasaaren purjehdusvenesatamasta, ravintola Blue Peterin kohdalta (os. Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki)

Purjehduksella pääsemme ihailemaan Helsingin edustan saaria ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta. Purjehduksella keitetään kahvit/teet ja yhdistys tarjoaa pientä purtavaa. Pelastusliivit on varattu kaikille osallistujille. Purjehduksen omassa on mahdollisuus osallistua purjehtimiseen tai vain nauttia menosta.

Purjehdukselle kannattaa pukeutua sään mukaisesti. On hyvä varata lämmin ja rento vapaa-ajan asu sekä matalat kengät. Sateen sattuessa on hyvä ottaa mukaan sadetakki. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo. Purjehdus kestää noin kaksi tuntia ja palaa lähtösatamaan Lauttasaareen. Purjehduksen jälkeen olemme varanneet pöydän ravintola Blue Peteristä omakustanteiselle lounaalle. Lounaan hinnat vaihtelevat 10 €–15 €. Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on vähintään 7 ja maksimissaan 18.

Veneet ovat 36-jalkainen Beneteau First 36,7 ja toinen 42-jalkainen Najad Aphrodite. Mikäli lähdemme kahdella purjeveneellä, on mahdollista halutessamme toteuttaa leikkimielinen kilpailu.


Hinnat purjehdukselle ovat 45–55 € riippuen osallistujien määrästä, joka varmistuu viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa.


Maksut ja ilmoittautumiset viimeistään 6.5. osoitteeseen vantaanallergiayhdistys@gmail.com tai 050 344 5636.

Purjehdus on koronaturvallista. Veneillä on tarjolla maskeja ja käsidesiä vapaasti käytettäväksi sekä käsienpesumahdollisuus. Sisätiloja voi hyödyntää mm. vaatteiden
vaihtoon ja wc.ssä käyntiin.

Tule mukaan kokemaan purjehduksen iloa mukavassa seurassa!

Sivua päivitetty: 24.2.2022