Mitä tietoa etsit?

TURKU: Valoihottumayhdistyksen tapaaminen merimuseossa & ruokailu

13.11.2021

Lämpimästi tervetuloa Valoihottumayhdistyksen tapaamiseen Turussa lauantaina 13.11.2021!

Valoihottumayhdistys tarjoaa jäsenistölleen yhteisen iltapäivän merenkulun historian ja ruokailun merkeissä:

(yhdistyksen hallitus kokoontuu klo 12)

klo 13.20 tapaamme Forum Marinumin edessä (os. Linnankatu 72, Turku)

klo 13.30 alkaa Valoihottumayhdistykselle varattu opastettu museokierros
Forum Marinum on merenkulun valtakunnallinen vastuumuseo, merivoimien museo ja monipuolinen vierailukohde koko perheelle! Historiallinen tieto ja ajanmukainen taito luovat pohjan modernille merikeskukselle, jonka ainutkertaiset puitteet, laadukkaat palvelut ja kiinnostavat sisällöt tekevät Forum Marinumista todellisen merisieluisten olohuoneen. Forum Marinumin takana on pysäköintipaikkoja parkkikiekolla.

klo 14.30 siirrymme ravintola Göraniin (Forum Marinumissa) ruokailemaan ja jatkamaan yhteistä jutustelua mukavassa seurassa
Ravintola Göran on nimetty rakastetun matkakirjailija Göran Schildtin mukaan. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista, uskollisista matkakumppaneista ja kotiinpaluun tärkeydestä.
Tarjolla on kalaisa alkuruokapöytä, runsas salaattipöytä, päivän vaihtuva pääruoka lautasella sekä jälkiruokapöytä ja kahvi/tee.
Saavuthan ruokailemaan suositusten mukaisesti terveenä ja maski kasvoilla. 

Päivän ohjelman ja ruokailun tarjoaa Valoihottumayhdistys jäsenilleen. Ruokailusta johtuen sitovat ilmoittautumiset 4.11. mennessä osoitteeseen valoihottumayhdistys@gmail.com. Samalla voit ilmoittaa mahdolliset ruoka-allergiat pääruokaa varten. Buffet-pöydästä varmasti jokainen löytää jotakin itselleen sopivaa nautittavaa.

Tarvittaessa saat kiinni puhelimella yhdistyksen yhteyshenkilön Merja Juurinen p. 040 7207 560. 

Tapaamisiin Turussa,
Valoyhdistyksen hallitus
 
***
HUOM, yhdistyksen tapaaminen on tällä kertaa iltapäivän mittainen eikä sisällä majoituksia ym. Mikäli haluaisit olla järjestämässä yhdistykselle tapaamisia tai vertaistreffejä juuri omalla alueellasi, ota yhteys yhdistykseen valoihottumayhdistys@gmail.com ja mietitään yhdessä erilaisia mahdollisuuksia järjestää yhteistä toimintaa eri puolilla Suomea!
e.gif

Sivua päivitetty: 20.10.2021