Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Ruoka-allergiailta

13.10.2021

microsoftteams-image_17.png

Onko sinulla ruoka-allerginen alle kouluikäinen lapsi? Oletko miettinyt mitä keksisi allergialapselle sopivaksi ruuaksi? Onko teilläkin valvottu vatsakipuisen tai ihottumaisen lapsen kanssa? Onko tuttua vaipan vaihdot, ihottumat, lehahdukset, väsähtäminen, epävarmuus tai ilo onnistumisista?

Tule Ruoka-allergiailtaan ke 13.10. klo 18.00-19.30  saamaan vinkkejä allergisen lapsen ruokavalioon, käytönnön vinkkejä allergiaruuan valmistamiseen ja kuulemaan kaksi kokemuspuheenvuoroa allergiaperheen arjesta!

Ruoka-allergiaillan ohjelma

  • Allergisen lapsen ruokavalio, ravitsemusterapeutti
  • Miten valmistaa allergiaruokaa käytännössä?
  • Arki ja juhla allergisen lapsen kanssa -kokemuspuheenvuoro
  • Tämän olisin halunnut tietää silloin kun lapseni sai ruoka-allergiadiagnoosin -kokemuspuheenvuoro

Ruoka-allergiailta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla ke 13.10.2021 klo 18.00 tähän tulevaa linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Sinun kuvaa tai ääntä ei näy. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja kysymysosion kautta.

Ruoka-allergiaillan Facebook-sivut löytyvä täältä.

Tervetuloa mukaan!


Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys

Lisätietoa: Verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 1.9.2021