Ammattilainen: Päivitä tietosi atooppisen ihottuman hoidosta -tietoisku

7.11.2023


images-1.png
Kohtaatko työssäsi atooppista ihottumaa sairastavia? Onko potilaalla kutinaa ja kuivaa nahkaa? Tiedätkö mitä sinun terveydenhuollon ammattilaisena on hyvä tietää atooppisen ihottuman hoidosta? Etenkin, kun atooppisen ihottuman Käypä hoito -suositus on uusittu kesäkuussa 2023.

Tule kuuntelemaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkotietoisku ”Ammattilainen: Päivitä tietosi atooppisen ihottuman hoidosta". Se pidetään tiistaina 7.11.2023 klo 14.30-15.30. Tietoisku on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään atooppista ihottumaa sairastavia.


Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Mitä uutta atooppisen ihottuman hoidossa? -luento, Antti Lauerma ihotautien ja allergologian professori
  • Miten tukea asiakasta arjessa atooppisen ihottuman kanssa, Katariina Ijäs asiantuntija Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Millaista on elämä atoopikkona -kokemustoimijan haastattelu
  • Loppusanat

Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 14.20 alkaen. Sinun kannattaa pitää kamerasi ja mikkisi kiinni. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja chatin kautta.

Ilmoittaudu mukaan tietoiskuun, niin saat samantien sähköpostiisi ohjeet ja linkin osallistumiseen. Täytä ilmoittautumislomake täällä.

Tietoiskusta tehdään tallenne, mutta kannattaa osallistua tietoiskuun ti 7.11., jos omat työt sen mahdollistavat.


Verkkotietoiskun järjestää Allergia-, iho- ja astmaliitto.
Lisätietoa: Katariina Ijäs, katariina.ijas@allergia.fi

Tilaisuus on maksuton ja se on osa 6.–12.11.2023 vietettävää Ihoviikkoa. Viikon teemana on vuonna 2023 ihorauha. Lue lisää: ihoviikko.fi.

Sivua päivitetty: 17.8.2023