Helsinki: Ihoyhdistyksen vuosikokous

10.3.2018 - 10.3.2018

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Ihoyhdistys on Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu reilu 400 jäsentä. Ihoyhdistys toimii valtakunnallisesti. Yhdistys on alun perin perustettu edustamaan niitä ihotautia sairastavia, joille ei ole oman diagnoosin mukaista yhdistystä.

Ihoyhdistyksen jäsenistössä on yli 40 eri ihosairausdiagnoosia. Suuri osa näistä on harvinaisia, ja nekin jotka eivät ole varsinaisesti harvinaisia sairauksia, ovat kuitenkin huonosti tunnettuja ja esimerkiksi diagnosoinnissa on haasteita. Suurimmat diagnoosiryhmät ovat valkojäkälä, punajäkälä, hidradenitis suppurativa, prurigo nodularis ja mastosytoosi/urticaria pigmentosa.

Yhdistys on järjestänyt erilaisia vertaistapaamisia jäsenilleen, näistä suosituimpia ovat olleet kylpyläviikonloput. Näiden lisäksi olisi mahdollista jatkossa kehittää yhdistyksen toimintaa vastaamaan vielä paremmin eri diagnoosiryhmien tarpeisiin esimerkiksi pienempiä diagnoosikohtaisia tapaamisia järjestämällä.
Tapahtumat eivät kuitenkaan synny itsestään, vaan toimintaan tarvitaan mukaan vapaaehtoisia. Vapaaehtoisten vankkana tukena ovat liiton aluesuunnittelijat ja erilaiset liiton järjestämät koulutukset.

Tule mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan! Mikäli olet kiinnostunut yhdistystoiminnasta, tule mukaan vuosikokoukseen 10.3. Helsinkiin. Jos et pääse paikalle, voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi liittoon Aino Loikkaselle, aino.loikkanen@allergia.fi.

Ihoyhdistyksen vuosikokous järjestetään la 10.3.2018 alkaen klo 15.30 Helsingissä Allergiatalolla (Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki), lämpimästi tervetuloa! Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (ks. sivu 2). Yhdistys tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa kokouksen yhteydessä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen, mutta tarjoiluiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ke 7.3.2018 mennessä. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat ja ruokavaliot.
Mikäli jäsenillä on yhdistyksen hallitukselle ja kokoukselle toiveita, ideoita tai palautetta, ole yhteydessä aluesuunnittelija Aino Loikkanen, aino.loikkanen@allergia.fi, p. 050 301 4262.

Aurinkoisin terveisin, Ihoyhdistyksen hallitus