Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksialasten vanhempien vertaistreffit

12.8.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä anafylaksialapsen vanhempi!

Tule mukaan keskiviikkona 12.8.2020 klo 18.45-20.15 vertaistreffeille juttelemaan lasten anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.


Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 18.35 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.45.


Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja toinen työntekijä.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä https://q.surveypal.com/Anafylaksialasten-vanhempien-verkkovertaistreffit-12.8.2020. Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. 

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi


www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 3.7.2020