Tarkkana kuin porkkana! -anafylaksialapsen läheiset

Tarkkana kuin porkkana! -anafylaksialapsen läheiset

Tarkkana kuin porkkana! -verkkokurssi on tarkoitettu vanhemmille ja isovanhemmille, joiden perheessä lapsella tai lapsenlapsella on suurentunut riski anafylaksiaan. Kurssilla saat tietoa anafylaksiasta ja allergioista sekä pääset vaihtamaan kokemuksiasi muiden vanhempien tai isovanhempien kanssa, sekä saat ammattilaisilta ohjausta ja neuvoja anafylaksiariskin kanssa elämiseen.

Kurssiaika: 12.3.–8.4.2024
Hakuaikaa jatkettu: 29.2.2024 asti

Hae kurssille

Neljän viikon kestoisella verkkokurssilla käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Perustietoa anafylaksiasta ja allergisuudesta
  • Adrenaliini-injektorin käyttö
  • Vinkkejä allergisen ruokavalioon
  • Vertaistuki
  • Pelon kanssa eläminen, stressinhallinta, rentoutuminen ja hyvinvointi

Kurssi toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkokurssialustalla, jossa kurssille osallistuminen tapahtuu helposti internet-selaimella. Kurssille osallistuminen ei siis edellytä asennuksia työpöydälle eikä vaadi selaimen lisäosia. Tarvitset osallistuaksesi vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, jonka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssi ei sisällä aikatauluun sidottuja tapaamisia, vaan voit suorittaa kurssin tehtäviä itsellesi sopivina ajankohtina. Kaikki kurssin tehtävät ja muu kurssimateriaali löytyvät verkkokurssialustalta, jonne ne avautuvat kurssin aikana viikko kerrallaan.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Kurssi on osallistujille maksuton. Huomaathan, että hakemus on sitova. 

Sivua päivitetty: 27.2.2024