Atooppinen ihottuma

Atooppinen ihottuma

Verkkokurssi on tarkoitettu atooppista ihottumaa sairastaville aikuisille. Kurssilla pääset vaihtamaan kokemuksia muiden atooppista ihottumaa sairastavien kanssa, saat ammattilaisilta ohjausta ja neuvoja sairauden kanssa elämiseen.

Kurssiaika: 20.8.–16.9.2024
Hakuaika 4.8.2024 asti
Paikka: verkossa 

Hae syksyn kurssille


Neljän viikon kestoisella verkkokurssilla käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Perustietoa atooppisesta ihottumasta ja sen hoidosta
  • Kutinan kanssa eläminen ja keinot sen hallintaan
  • Iho ja auringonvalo
  • Vertaistuki
  • Stressinhallinta, rentoutuminen ja hyvinvointi

Kurssi toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliton verkkokurssialustalla, jossa kurssille osallistuminen tapahtuu helposti internet-selaimella. Kurssille osallistuminen ei siis edellytä asennuksia työpöydälle eikä vaadi selaimen lisäosia. Tarvitset osallistuaksesi vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, jonka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssi ei sisällä aikatauluun sidottuja tapaamisia, vaan voit suorittaa kurssin tehtäviä itsellesi sopivina ajankohtina. Kaikki kurssin tehtävät ja muu kurssimateriaali löytyvät verkkokurssialustalta, jonne ne avautuvat kurssin aikana viikko kerrallaan.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Kurssi on osallistujille maksuton. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Sivua päivitetty: 13.2.2024